torstai 20. syyskuuta 2012

Arkea.

Lauran pyynnöstä kerron nyt vähän meidän arjesta! :)

Aamulla herätyskello soi 7 ja nousen samantien ylös ja puen itteni ja Mean ja vien Mean hoitoon.

Joskus 15-20 yli 7 oon taas kotona ja vien Hilman aamu pissalle, jonka jälkeen laitan sille aamupalan ja poljen itse Palosaarelle.

Sitten kun pääsen kurssilta tulen suoraan kotia (12-15 aikoihin riippuen päivästä) ja vien Hilman ulos ja 15:00 lähden hakemaan Meaa hoidosta.  

Syödään ja Hilmakin saa päiväruuan, jonka jälkeen leikitään tytön kanssa jonkun aikaa ja sitten käydään vähän pidemmällä lenkillä koiran kanssa. (klo. 17-18 aikoihin)

Kotona Mea menee päikkäreille ja leikitään Hilman kanssa/datailen/katson telkkaria, mitä nyt milloinkin ja sitten kun Mea herää tämä saa välipalaa ja taas leikitään. 20:00-21:00 Mea menee nukkumaan iltapalan jälkeen ja ennen sitä käytetään Hilma vielä pikasesti tuossa nurkalla pisulla ja kotona se saa sitten iltapalan myöskin.

Sitten vaan datailen/katon telkkaria kunnes rupee väsyttämään ja meen nukkumaan ja aamulla taas samat rutiinit. :D2 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta. Meille tulee ens kuussa koira hoitoon, niin saa nähdä, miten arki menee. :-D Varmaan tosin helpottaa se, että koira ei ole pentu. Tosin Lilja on vielä "pentu". :DD

    VastaaPoista
  2. Tunnustus ! http://saya-and-baby.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

    VastaaPoista

Popular posts