sunnuntai 23. syyskuuta 2012

:)

Huhuh! Kävin läpi pari säkillistä Mean pieniä vaatteita ja tulin siihen tulokseen, että sillä on ollu ihan liikaa vaatetta, kun ajattelee, että ollaan vaikka ja kuinka paljon jo annettu niitä pieniä eteenpäinkin! :D Noh ainakaan ei Minille tarvi niin hirveesti shoppailla, kun Mealla oli paljon sen värisiä vaatteita, että menee molemmille sukupuolille, eikä kaikki ollu vaan vaaleenpunasta.

Tässä kun oon nimiä miettiny nii oon taas huomannu miettiväni vaan tyttöjen nimiä! En kertaakaan poikien, ihan niinku Meaakin odottaessa ja kovasti aina kattelen kaikkia tyttöjen vaatteita sun muita kaupoissa. Tyttö olokin on, mutta saas nähä kumpiko sieltä putkahtaa. :)


8 kommenttia:

 1. Ootkohan samoilla viikoilla menossa kun mä :D ? Me tässä jännäillään kun n. viikon päästä on rakenneultra että kumpi tulee :).

  Mä purin jo pahvilaatikoistakin pois tänään kaikki vauvanvaatteet ja laitoin kaappiin odottamaan. Meille jos tuleekin täl kertaa tyttö, niin täytyyhän sille sit jotain vaaleenpunastakin ostaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään omien laskujen mukaan 17+0 ja huomenna neuvola ja ultran varaus missä sitte selviää tarkemmin viikot, kun on hyvin mahollista, että olis jo vähä pitemmälläkin. :D

   Joo munki täytyy ruveta ostelemaan sinistä jos poika tulee ja sattuukin ultrassa näkymään vehkeet, kun sukuun on tullu nyt niin paljo tyttöjä, ettei oikein tahdo keneltäkään löytyä pieniä poikien vaatteita enään. :D

   Poista
 2. Must sun masu näyttää ihan poikamasult! Taiku vertaan omaan masuun (: -Krista

  VastaaPoista
 3. Voi miten soma masu<3
  Joko on mielessä pyörinyt jotkut tietyt lemppareiksi muodostuneet nimet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, mutta ihan vielä en paljasta :>

   Poista

Popular posts