perjantai 28. syyskuuta 2012

Kaikenlaista.

Voih, tuo on kyllä niiiin menevää sorttia tuo Mini tuolla masussa! Pitkin päivää tuolla potkiskelee, eikä oo ku ehkä tunnin/kaks kerrallaan rauhassa. Ulospäinkin jo näkyy potkut ja heti tunnistaa oliko se käsi vai jalka, kun kädellä husimiset tuntuu paljon pienemmeltä liikkeiltä jalkoihin verrattuna. Kova on myös möyrimään! Joka ilta varsinkin kun oon menossa nukkumaan niin se pyörii miljoona kertaa tuolla mahassa ennenku meinaa edes rauhottua ja sitte vielä parit potkut päälle. 

Mea tosiaan menee tänään muutamaksi tunniksi isälleen ja ajattelin pyhittää sen hetken vain itelleni ja ehkä vähän myös taas siivota, vaikkei täällä nyt kovin sottusta edes ole, kun eilen siivosin suurimman osan. :D
Kovasti jo odotan joulua! Talvea en niinkään, mutta joulun kaikkia tilpehöörejä ja ruokia ja naminam jotenkin se vain on ihanaa aikaa kaikkine tonttuineen ja punasävyisine joulusisustuksineen! Vähän jo ruvennu miettimään joululahjoja tolle kakaraiselle, mutta ei tuu mitään mieleen. Onneks tässä on vielä aikaa.. Mealla kun on kaikkea tarpeellista ja vieläkin enemmän kaikkea tarpeetonta. :D

Oon myös tupliksia jo kattellu ja mietiskelly ja niiden täytyy olla mahdollisimman kapeat, koska mä joudun aina tunkemaan vaunut tohon älyttömän pieneen pyörävarastoon, niin ne ei edes mahtuisi siittä ovesta ja olis muutenki hankala liikkua missään jos olis kauheen leveet vaunut, esim kaupungilla, kun vaatekaupoissakin on niin älyttömän kapeet ne käytävät, enkä pääsis leveillä vaunuilla edes tohon lähi siwaan. :D5 kommenttia:

 1. Koska minimasukilla on laskettu aika? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 04.03 :) rakenneultrassa sitte saa tietää tarkemman ajan.

   Poista
 2. Paljon tsemppiä sulle tulevaan! :) iskee kamala vauvakuume, ku monilla on niin pikkusia tai sit just raskaana :)

  VastaaPoista
 3. Hanki tuplat joissa istuimet peräkkäin:) mahtuvat paremmin ovista sisään:) ja nykyäänhän on niitä malleja, jotka eivät ole mahdottoman pitkiäkään, vaikka istuimet on peräkkäin:)
  Onnea odotukseen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä oon vähän miettinykin, että ne olis kaikkein kätevimmät. :) Kiitoksia

   Poista

Popular posts