perjantai 7. syyskuuta 2012

19:10

Tänään on herkkupäivä, kun Mean mumma tuli nappaamaan tytön yöksi luokseen. On kyllä pieni maailma, kun facebookissa kaveri lisäsi kuvan, jossa pitää sylissään Hilman veljeä! :) 

Nyt saa myös anonyymit lakata ihmettelemästä, miksi Mea on hoidossa, kun aloitan maanantaina 2kk kestävän kurssin, jossa tutustutaan eri aloihin jne. No onhan se nyt jotakin näin alkuunsa. Vähän kyllä jänskättää, koska mä en oo todellakaan mikään sosiaalinen ihminen ja siellä tuskin ketään tuttua on. :s Kyllä muuten kohenee kunto, kun pyöräilee joka päivä ristinummelta palosaarelle ja takasin.. :D Tosin talvella todennäköisesti kuljen busseilla.

Mutta hyviä viikonloppuja lukijoille! <3

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi anonyymit vois painua vittuun !.... Katokku ei oo omaa elämää ni muitten kustannuksilla voi puhua paskaa.. Meea on jo iso tyttö oon lukenu sun blogia jo puoli vuotta ja sulla näyttää menevän tosi hyvin! Onnea kurssille :)nimim. Tokaa vuotta opiskeleva lähihoitaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Jep, mulla menee nyt paremmin kuin koskaan, kiitoksia.

   Poista
 2. Ihana banneri, Mea ja Hilma. :-) ♥

  VastaaPoista
 3. Pakko tulla kommentoimaan noihin anonyymijuttuihin. Itse opiskelen lastenohjaajaksi ja käydään juuri näitä lakipykäliääkin läpi niin teille valittelijoille vaan sellasia terveisiä, että se on jokaisen LAPSEN OIKEUS päästä hoitoon oli vanhempi töissä tai ei! Kun kukaan ei voi toisen tilannetta täysin tietää niin kannattaisi miettiä mitä tulee selittelemään! Kaikkea hyvää sulle ja Mealle, hän on oikein ihana tyttö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ja lapselle tekee hyvää muutenkin hyvää olla tekemisissä muiden lasten kanssa. Kiitoksia :)

   Poista

Popular posts