maanantai 29. lokakuuta 2012

Haukotus.

Hohhoijaa tätä väsymyksen määrää! Kaikenaikaa ihan hirveä väsy ja mitään ei jaksaisi tehdä.. veikkaan, että syynä on mun matala hemoglobiini johon sain neuvolasta rautalääkkeittä, mutta kun en ikinä muista niitä napsia! Nyt kiusaksi on tullut myös kamala ihana närästys, jota ilmeni reippaasti myös Meaa odottaessa.. 

Hilma ja Mea ovat molemmat ihan innoissaan, kun maassa on lunta! Hilma poukkoilee joka suuntaan, hyppii ja pomppii sekä syö lunta. Hölmö pentu. :) Mea töpsöttelee myöskin ympäriinsä ja lähtee kaikenaikaa ihan väärään suuntaan ja kun sitä lähtee hakemaan, niin kikattaa ja yrittää juosta pakoon.


P.s rakastuin tähän H&M:n haalariin ja ajattelin, että voisin sen vauva E:lle (nimen alkukirjaimen paljastus :D) tilata, kun hän kuitenki tulee talvella syntymään, eikä oo muita kivoja haalareita tullu vastaan, joissa olisi tarpeeksi pieniä kokoja. Liikkeestä en tätä kyseistä haalaria löytänyt, kun siellä siskon kanssa käytiin, mutta onneks on tuo nettikauppa niin saa sitten tilattua.. Eihän tässä vielä kyllä mikään kiire olisi ja kuitenkin kun tuon oon tilannu niin kauppoihin tulee vielä kivempia haalareita, mutta ei se mitään! :)


4 kommenttia:

  1. En oo ennen kommentoinu sulle mitään, mut nyt aattelin ottaa itteeni niskasta kiinni! Oon lukenu sun blogia jo aika kauan ja tykkään tosi paljon! On myös kiva et päivität suht usein. :)

    VastaaPoista
  2. mä tilasin ton haalarin meijän tammikuun tulokkaalle! :)

    VastaaPoista

Popular posts