tiistai 16. lokakuuta 2012

Huhhuh..

Mini on ollut eilen tosi vähä liikkeinen ja tänään tuossa pari tuntia sitten, kun laitoin Mean nukkumaan niin tuli mieleen, ettei se ole tänään kertaakaan potkinu! Join limsaa ja painelin masua, muttei mitään tuloksiaa ja ajattelin jo, että pitääköhän sitä lähteä tohon naapuriin lainaamaan puhelinta, kun mulla on kolmatta viikkoa jo liittymä kiinni, vaikka laskut on maksettu.. Noh päätin ensin odottaa vielä jonkun aikaa ja tein ihan kamalan vesi-sokeri litkun jonka sitte oksennusta pidätellen hörppäsin.. puoli tuntia siitä, tuntuikin sitten kaksi vaimeaa potkua! Voi mikä helpottunu olo siitä tulikaan.

Kamalaa, kun ei yhtään muista, että onko ihan normaalia jos näillä viikoilla on välipäiviä, ettei potkuja tunnu, mutta onneksi on olemassa hyvä ystävämme Google, joka kertoo, että vauveli on vielä niin pieni, että sillä on tilaa liikkua ja kääntyillä niin ettei potkuja välttämättä edes tunne. 13 kommenttia:

 1. Siel on kaksoset................. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! :D kääk, noh huomenna soitan ja tilaan sen ultran niin siellä sitte viimestään näkee ;D

   Poista
 2. Hui, onpas ihanan iso masu jo! c:

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana masu<3 Mullekki tulee vauvakuume....:D

  VastaaPoista
 4. Ei ne potkut aina heti alussa tunnukkaan :) Söpö masu !

  Itselläni on jo rv 21+3 hui ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei niin, mutta mulla on jo useemman viikon tuntunu päivittäin mojovia potkuja ja vaikka ja kuinka paljon ja sitten olikin tuo välipäivä. :) Kiitoksia

   Poista
 5. Mulla oli kans noita välipäiviä, etten tuntenut potkuja, ja niitä taisi olla vielä aika pitkällekin. Suosittelen kyllä käymänä näytill äjos vähänkin epäilyttää, oma istukkani kun petti ilman mitään varoitusta. Luojan kiitos synnytys kuitenkin käynnistyi, etikä käynytr paljon, paljon pahemmin..

  VastaaPoista
 6. Etkö sä oo vielä käyny ultrassa? :o

  VastaaPoista
 7. Voi ihana masu!:) Omaa vielä odotellessa... :P

  VastaaPoista

Popular posts