torstai 11. lokakuuta 2012

Mietiskelyä.

Tähän asti tää raskaus on edenny samaa kaavaa kuin edellinenkin. Ilman kipeitä ja kasvaneita rintoja, menkkojen puuttumista, mahan kasvua ja potkuja en edes huomaisi olevani raskaana. Kertaakaan ei oo ollu huono olo, eikä mitkään muutkaan vaivat vaivaa, paitsi väsymys ja jatkuva vessassa ramppaaminen. 

Mä rakastan mahallaan nukkumista, mutta se rupee olemaan jo melkein mahdotonta tän masun ja kipeiden rintojen takia. :< Eilen menin siinä 10-11 aikaan nukkumaan ja heräsin vähän vaille 2 yöllä ja olinkin siitä sitten 4-5 asti hereillä, kun en löytänyt mitään hyvää nukkumisasentoa. Noh kuitenkin oon ihan pirteenä nyt täällä, eikä väsymyksestä tietoakaan ja kello lähenee puolta 9. 

Mielitekoja mulle on tullut taas tuohon jenkin vihreeseen purkkaan ja kahviin, + lattian pesu aineeseen, aivan ku Meaakin odottaessa, mutta nyt ei oikein meinaisi mikään normaali ruoka maistua. Kaupassakin kun käy niin menee melkein hermo, kun ei tiedä mitä sitä haluaisi syödä, mutta jotakin on kuitenkin pakko keittää.

Mielialanvaihteluita mulla ei vielä pahemmin ole ollut, mutta ne varmasti tulee olemaan jotain ihan hirveitä loppuraskaudesta jos samallalailla mennään kun edellisessä raskaudessa. Itkukohtauksiakaan en oo vielä saanut kun ihan pari vasta. 

Taas oon kaikenaikaa siivoamassa, lattioita pesen monta kertaa päivässä, tuon ihanan tuoksun takia ja järjestelen kaikenaikaa tavaroiden paikkoja, kun missään ei mukamas oo hyvä, vaikka aiemmin niiden paikat kelpas hyvinkin. :D 

Haluisin myös jo kovasti laittaa kaikkia joulujuttuja, eikä yhtään auta se, että telkkaristakin tulee jo joulumainoksia! Jestas sentään nyt on vasta lokakuu!! Ei vielä voi.. mieli tekee, mutta EI! Aikasintaan marraskuun lopussa. :D ..mun rapussa alimmassa kerroksessa on jo jouluvalot yhdellä ikkunalla..

Eilen oli tyhmä päivä.. kaikennäköstä tuli mieleen ja mietiskeltyä, mutta onneks osaan sysätä turhat ajatukset syrjään ja keskittyä aivan johonkin muuhun. (: 6 kommenttia:

 1. Siis onko ne rinnat kipeet vai ei!? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi tuossahan lukee kaksi kertaa että ne on kipeet höpsö. ;) <3 Okei joo myönnän ekat kaks lausetta lukee helposti yhteen, vaikka siellä onkin piste välissä (on muuten tosi pieni piste tällä fontilla :D) ja näin saa sitten väärän käsityksen! :D

   Poista
 2. Täällä ollaan jo kovassa touhussa hankkimassa pikkuselle kaikkea :). Huomenna tilataan korisänky ja käydään lastentarvikkeesta ostamassa juttuja ja yheltä ostan rintapumpun :).
  Enskuussa jo vaunujenkin tilaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonniin! :> Mä oon miettiny, että siirtäisin ton memmuskan isojen tyttöjen sänkyyn kun tää toinen tulee, ni ei tarvi pinnistä hommata vaikka niitä saiskin kyllä edullisesti 5-10e fb kirppikseltä. Onneks oon säästäny rintapumpun, pitää se vaan kunnolla pesasta sitten ku sen aika on. :D Uusia tuttipulloja ja tutteja pitäs tälle toiselle ostella, sekä vaatteita, mutta muuten kaikki jo onkin ennestään.

   Vaunujaki oon kattellu, mutten oo vielä sopivia löytäny, todennäkösesti hommaan ne kirppikseltä. :)

   Poista
  2. Meillä kanssa poika tulee siirtymään tuossa joulun alla tavalliseen sänkyyn.
   Vaunut me ostetaan uutena, britaxin b-dualit :).

   Poista
  3. Nonii. Joo noita vaunuja on ainaki kehuttu hyviks! :)

   Poista

Popular posts