sunnuntai 11. marraskuuta 2012

11.11

Tässä vaan tuli näin muutenvaan mieleen, kun tuo neitonen on nyt hoksannut ja oppinu kiipeemään sohville yms.. niin ylisuojelevaiset vanhemmat! 

Lapset on lapsia ja kolhut kuuluu elämään, eihän ne muuten opi ikinä varomaan mitään jos pumpulissa kasvatetaan? Niin ja tätä ei siis oo kenellekään kohdistettu vaan ihan yleisesti. Tietysti pitää vahtia ettei mitään vakavempaa satu, mutta ei mulle tulis mieleenkään 24/7 tuijottaa tuota lasta, ettei vaan pääse kaatumaan kävellessään tai kolauta itteensä mihinkään höpsötellessään.. Ei se lapsi siitä rikki mene jos mustelman saa tai pienen naarmun. Yleensä myös jos itku tulee niin se tulee siitä säikähdyksestä, ei siitä, että olis ottanu jotenki tosi kipeää. Jos haluaa säästää lapsensa kaikenmaailman kolhuilta, naarmuilta ja mustelmilta niin eihän sitä voi päästää sylistä pois ilman suojapehmusteita.

Noniin, tänään on ollut mukava päivä. Vein Mean 14:30 isälleen ja jatkoin matkaani oman isäni luokse kakkukaffeille. Juteltiin siellä niitä näitä, kunnes kello tuli puoli 6 ja lähdin hakemaan Meaa kotia, neiti oli niin väsynyt, että nukahti samantien kun sai päänsä tyynyyn. <3 Huomenna aamulla menen labraan ottamaan ne maksa ja sappiarvot ja neuvolatäti ilmeisesti soittelee päivällä sitte niistä tuloksista. 

Mealla on alkanut myös semmoinen ihana vaihe, että se yrittää kaikenaikaa nostaa Jimiä ja Hilmaa syliinsä ja jos ei onnistu (eikä onnistukaan kun molemmat koirat niin isoja Meaan verrattuna) niin tämä ottaa kaulasta kiinni ja ahailee tai menee 'päälle' makoilemaan. 


24+4

Pakko myös jakaa teille tämä ihana 'runo', jonka kaveri laittoi facebookissa seinälleen ja joka jaksoi naurattaa pitkän aikaa, kun oli 'hieman' väsy. (Tosikoiden on ihan turha lukea)

"Äidin korvaan kuiskasit:
"Mitenkäs olisi..."
Kiitti isä, kun ruikkasit
tai muakaan ei olisi."

7 kommenttia:

 1. XDDD repesin, hyvä toi runo hah hah !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä olin eilen kuolla nauruun ku pitkiks venähtäneiden päikkäreiden jälkeen vieläkin unenpöpperössä tuo tuli vastaan! :D

   Poista
 2. Annella on selvästi tarve päteä jokaisesta vitun asiasta, joka ei ole hänen mielestään oikein.

  VastaaPoista
 3. "Mealla on alkanut myös semmoinen ihana vaihe, että se yrittää kaikenaikaa nostaa Jimiä ja Hilmaa syliinsä ja jos ei onnistu (eikä onnistukaan kun molemmat koirat niin isoja Meaan verrattuna) niin tämä ottaa kaulasta kiinni ja ahailee tai menee 'päälle' makoilemaan. "

  Et kai sä salli tota käytöstä Mealta? Että koiria halaillaan tai makoillaan niiden päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halailla saa, halailenhan niitä itsekin, mutta päälle ei saa mennä.

   Poista

Popular posts