keskiviikko 21. marraskuuta 2012

26+2

Tänään oli lääkärineuvola ja kaikki on vallan mainiosti. Sokerirasituksen sekä maksa- ja sappiarvojen tulokset oli tullu ja kaikki ihan puhtaita. Hemoglobiini edelleen 110 ja verenpaine oli noussut (kyllä sen huomaakin, kun ei enää niin helposti huimaa ja väsytä). Sf-mitta 25 ja vauva-E:n syke 135 :) 
Kaikista supisteluistakin huolimatta ei ollu kohdunsuulla tapahtunut onneksi mitään muutoksia. (Välillä tullut myös kipeämpiä supistuksia)

Mea on aivan ihana kun se aina nostelee mun paitaa ja ihmettelee kasvanutta masua ja hokee "napa, napa" minkä jälkeen neidin pitää aina tarkistaa, että on omakin napa tallella. 

Tuossa yksi päivä näyttelin Mealle moottoripyörien kuvia, kun se on nyt niistä kovasti innostunu niin kaiken aikaa hoki "mopo, mopo" ja hihkui ihan innoissaan, varsinki customeiden kohdalla. Skootterille pudisteltiin päätä. ;) Joka kerta kun se kuulee auton, mopon tai lentokoneen äänen niin kasvoille tulee oikein innostunu ilme ja sitten taas ruvetaan hokemaan mopoa.

Mea myös on kovin kiinnostunu potasta ja haluaa aina omatoimisesti siihen istumaan, vaikkei se sinne mitään teekään. Ite rupeaa ottamaan housuja pois ja menee seisomaan vessan ovelle. 

Tuttipullo on nyt jäänyt aika pitkälti pois, koska neiti osaa jo juoda kupista. Ainoastaan kun on oikein kova väsy tai justiin heränny niin ei suostuta kupista juomaan. Myöskään ei saa enää unipulloa, se on jäänyt jo kauan sitten pois. Harvemmin myöskään tuota neitiä tarvitsee itse syöttää, kun on nyt menossa "minä itse" vaihe ja hyvin se syöminen sujuu Memmalta itseltäänkin, eikä oo kovin sottuistakaan touhua enää.

Hilma oli tuossa pari iltaa takaperin sitä mieltä, 
että ken perseensä nostaa se paikkansa menettää.


12 kommenttia:

 1. voi että, en malta odottaa helmikuuhun! kummitädin rakkausvauva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää 13 viikkoo ja 5 päivää! :D

   Poista
 2. Ihana Mea, Hilma ja sinä. Ja pikku-E! :)

  VastaaPoista
 3. Ai niin, hyvää nimpparia Hilmalle :D

  VastaaPoista
 4. Ihanan hauska fiilis tässä postauksessa! :)

  VastaaPoista
 5. Kuka tän tulevan lapsen isä oikeen on?

  VastaaPoista
 6. Mitä te tuntemattomat teette sillä tiedolla että kuka on vauvan isä? :D ja miksi se teille edes kuuluisi? :o -emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun niiden oma elämä ei oo tarpeeks mielenkiintonen ;)

   Poista

Popular posts