maanantai 19. marraskuuta 2012

Eilistä

Eilen oli taas sukulaisten täytteinen päivä ja oli kyllä tosi mukavaa. Lähettiin siis päivällä ensin mun mumman luokse, missä maisteltiin Mean kanssa vasikan/karitsan (en muista kummanko) kieltä ja yllätyin positiivisesti, eikä se ollutkaan niin pahaa, mitä voisi kuvitella. Oikein ihanan mureaa ja voin jopa sanoa, että maukasta. :D
Sieltä sitten jatkettiin koko porukalla mun sedän luokse viettämään hänen lasten synttäreitä ja Mea rakastui tommoiseen synttärihattuun! Kaiken aikaa kuljetti sitä joka paikkaan ja jos putos niin piti heti saada takaisin päähän. :) Harmi vaan, kun ei sitä sitten enään muistanu kun kotia lähdettiin niin se jäi sinne sitten.

Tänään rv 26! 14 viikkoa jäljellä ja torstaina on taas neuvola niin pääsee kuuntelemaan pieniä sydänääniä. <3 Tää maha alkaa olla jo tiellä ja eilen tuli muutamia harjotussuppareitakin.Vähän meinaa olla välillä tukala olokin, kun tuo viihtyy niin ylhäällä, että painaa ikävästi keuhkoja ja muutenkin on koko ajan "täysi" olo. :D Nyt on taas semmonen vaihe, että mikään lämmin ruoka ei oikein meinaa maistua, mutta pakko kuitenkin jotakin syödä. Kotipuntarin mukaan nyt on tullu 2-3kg yhteensä 26 viikon aikana, tuskin näitä niin älyttömästi enään tuleekaan. :)

4 kommenttia:

  1. Tämä ei mitenkään kuuluu tähän mutta miten poikaystäväsi suhtautuu Meaan ja vauva-Ehen? - Emma

    VastaaPoista
  2. Jaa, mikäs poikaystävä sulla on Ida? ;) -Emmi

    VastaaPoista

Popular posts