torstai 29. marraskuuta 2012

Huomenta.

Taitaa tuo neiti tehdä lisää hampaita. Eilen bongattiin äidin kanssa siltä kaks uutta hammasta jotka oli puhjennu ylös ja taitaa tulla vielä lisää, kun se viime yönäkin heräs ihan paniikissa eikä millään suostunu rauhottumaan. Hetkeks hiljeni kun Hilma "lohdutteli" sitä, mutta sitten taas alotti huutamisen, eikä kelvannu maito, tutti, syli, lattialla oleminen eikä sängyssä makoilu. Kaivoin sitten nestemäisen panadolin kaapista ja se helpotti neidin oloa muutamaksi tunniksi, kunnes taas heräs huutamaan. :s


Tänään on hoidossa valokuvaus ja piti pukea neiti tietysti oikein söpöksi ja laittaa saparot päähän. Saas nähä millasia kuvia tulee, kun oli aamusta niin krätynen vähien yöunien takia. 

Melko ahkeraan tulee jo noito harjotussuppareita, varsinki justiin jos kävelee pitempiä matkoja niin on massu ihan kovana, mutta onneks ei oo kipeitä. En oo vieläkään saanu ajalliseks ostettua isompaa talvitakkia ja kyllä on jo tuskallista aina laittaa tuota kiinni, kun puristaa ja ahdistaa, muttei aukikaan voi pitää, kun on jo niin kylmä. Vauva-E:n toisia nimiä oon mietiskelly jaa pohtinu pitemmän aikaa mielessäni ja nyt on koko nimi valmis! ;) En kuitenkaan sitä teille ennen ristiäisiä paljasta, vaikka osa jo tietääkin.

Huomenna mennään Mean kanssa viettämään iltaa Satu-mumman (Mean isän äiti)  luokse ja saunomaan. Siitä on nyt näin äkkiseltään laskettuna joku 8-9kk kun oon viimeksi saunassa käynyt ja kovasti on tehnyt mieli saunoa. En tykkää yleisistä saunoista ollenkaan niin ei oo tullu käytyä taloyhtiönkään saunassa. Olisi kyllä aivan mahtavaa jos olis oma sauna.

5 kommenttia:

 1. http://loppuelamasi.blogspot.fi/2012/11/50-random-facts-about-me.html ole hjuva ;)

  VastaaPoista
 2. O-ou, hampien tulo on kyl välillä tosi rankkaa! täälläkin neidille on tulossa kulma/takahampaita, vähällä ollaan toistaiseksi päästy mutta huonompiakin päiviä on :/ jaksuja sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :s Kattelin tänään tuonne suukkuun niin alas on selvästi yks hammas tulossa.

   Poista
 3. ihana blogi sulla! liityin lukijaks.. http://jossuih.blogspot.fi/ < mun blogini.. liity ihmees lukijaks jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista

Popular posts