torstai 8. marraskuuta 2012

Hyhyh

Argh! Tänne on kotiutunut järkyttävä kämmenten ja masun kutina.. nyt kun oikein miettii niin jalanpohjiakin aina välistä kutittaa, mutta ei onneks niin järkyttävästi ku kämmeniä. Myöskin toispuoleinen vatsakipu on ollut riesana jo jonkun aikaa, välillä vähemmän kipeänä ja välillä niin, että repäisee oikein kunnolla ihan sama missä asennossa istuu/seisoo/makaa yms.  Viime perjantaina oli pientä huimaustakin havaittavissa, tosin sen pistin silloin sokerirasituksen piikkiin, mutta enään en ole yhtään niin varma. Olen myös muutamina päivinä huomannu näkökentässä mustia pilkkuja. Ihan hirvee väsymyskin kaikenaikaa, mutta se nyt on todennäköisesti alhaisen hemoglobiinin syytä.

Pakko tässä on soittaa/kävästä neuvolassa huomenna tai viimestään maanantaina, että saan mielenrauhan, kun googlettaminenkin vaan pahentaa tätä vainoharhaisuutta ja oon jo melkein diagnosoinu itelleni raskaushepatoosin tai myrkytyksen. Toivottavasti nää nyt ei oikeesti mitään vakavaa ole ja ihan ohimeneviä, mutta kyllä nyt huolettaa, kun ei Meaa odottaessa tälläsiä ollu (vaikkei raskauksia saiskaan verrata).. 


Napa <3 ja ihanasti haalistuneet vanhat arvet.


Edit// Onneks on tuo fb-yhteisö ja kanssa odottajat osasivat kertoa, että voi johtua myös matalasta verenpaineesta, joka mulla oli viime neuvolassa tosiaan vain 98/59 ! 

15 kommenttia:

 1. Toivottavasti olisi vain jotain ohimeneviä juttuja! Raskaushepatoosikin hoitoon riittää joskus seuranta ja lääkkeet hillitsemään kutiamista. Alemassa kuvassa masu näytti jotenkin alhaalta kellertävältä... Ootko huomannu? Vai vääristikö kuva jotenkin väriä? Ja en halua enempää paineita ja ressiä aiheuttaa! :D Hyvä että neuvolaan otat kuitenkin yhteyttä ja maksa ja sappi arvoja pyydä EHDOTTOMASTI kattomaan. Pieni vaiva ne ottaa on ja antaa mielenrauhan sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun mainitsit niin piti heti mennä peilailemaan! :D En osaa kyllä sanoa kellertääkö, kun vessassa semmonen "keltanen" perus lamppu mikä aina vääristää ja eteisessä samaten.. pitää odottaa huomiseen, että saa luonnonvalossa kattoa.

   Joo näin ajattelinkin, että pyydän! :)

   Poista
 2. No miekin raahasin meidän koneen toiseen huoneeseen josko ois meidän valosta johtunu mutta kellertävä on ellei sitä johdu valosta joka teillä kotona ollu kuvaa ottaessa tai salamasta yms. :) Noh, nuo selviää kyllä! Inhottavaa vaan jos tuommoisa tulee ja vielä JO tässä kohtaa kun olisi viikkoja jäljellä... Ja taapero kotona kuitenkin hoidettavana! Mutta sitten tukijoukot vaan kehiin jos tarvii lepäillä.... :) Ilmottele mitä neuvolassa sanoivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo voi johtua valoista, mutta huomenna sitte paremmin luonnonvalossa tarkistuttamaan. :D Joo niinpä, onneks äiti asuu ihan naapurissa ja vietetään siellä muutenkin tosi paljon aikaa ni saa ite välillä vain olla.

   Poista
  2. Maanantaina meen labraan ottamaan maksa ja sappiarvot ja tosta masun keltaisuudesta en osaa sanoa, luultavasti johtui valaistuksesta. :)

   Poista
 3. mulla on aina ollut raskaana olessa verenpaine 90/50 molemmin puolin, eikä ollut tuollaista kutinaa ikinä, kannattaa maksa-arvot ym tosiaan tarkistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, maanantaina ottamaan maksa ja sappiarvot labraan. :)

   Poista
 4. mulla oli kans koko raskauden tosi matala verenpaine :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki oli Mean aikana alhainen, muttei koskaan ihan näin matalalla. :)

   Poista
 5. Hyvä että meet verikokeisii, toivotaan ettei mitään ois! :)

  VastaaPoista
 6. En ihmetelis jos jotain olis maksassa ku oot raskauden aikana juonu.

  VastaaPoista
 7. Saako kysyä, että poltatko nyt raskaana ollessasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä kysyä, mutta tämmösiin en vastaa blogin puolella. :) Mulle voi laittaa myös facebookissa viestiä, vaikkei kaverina olekaan jos on kysyttävää ja linkin mun profiiliin löytää tuolta sivusta.

   Poista

Popular posts