lauantai 24. marraskuuta 2012

Kirppistelyä.

Tosiaan käytiin tänään kirppareilla äitin ja Emmin kanssa ja joka paikasta löytyi jotakin! Nyt on vauva-E:lle monta pussillista vaatetta + toppahaalari ja löydettiin myös siistit ja halvat tuplavaunut niin pakkohan ne oli heti ostaa! Siinä kävi joku vanhempikin nainen niiden vaunujen luona kun niitä pähkäiltiin.. Oli vissiin tulossa niitä hakemaan, mutta lälläslää me kerettiin ensin. Oli muuten aikamoinen 'blonditesti' saada ne kasaan ja tungettua Emmin autoon. Nyt ei tarvi enää murehtia vaunuista ja haalarista. 

Meallekin löydettiin muutama vaate ja Elmo lelu, johon se on ihan rakastunut. Kattoo jos huomenna saisin kuvattua noita vauvan vaatteita + kirppari ostoksia, tosin tupliksista en jaksa lähteä ottamaan kuvaa, kun ne on kellarissa odottamassa käyttöön pääsyä.
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. itseasiassa ei tullu edes katottua merkkiä.. :D pitää googletella jos löytäisin tai sit vaan pitää tuolla kellarissa huomenna käydä.

   Poista
 2. Voisitko edes jostain netistä etsiä kuvan mimmoiset vaunut ovat ?:)

  VastaaPoista
 3. justhan Ida sanoi et voi huomenna kävästä kellaris, luulisi et jokainen siihen asti malttaa odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi puhut itsestäs kolmannessa persoonassa? :D

   Poista
  2. mä mietin ihan samaa... :DDDD Oon vissiin unohtanu kirjautua ulos äitin koneelta, jolloin tuo on äitin kirjoittama kommentti..(?) :D

   Poista

Popular posts