maanantai 26. marraskuuta 2012

Kotia ja muuta asiaa.

Oon varmaan tehny koti postauksen jo silloin kun tähän muutin, mutta ei se mitään! :) Tosiaan mehän asutaan nyt isossa kaksiossa, Mealla on oma huone ja mun sänky on olkkarissa.  Tää on kyllä ihan unelma, vaikka tapetit repsottaakin joissain kohdin edellisen asukkaan jäljiltä, mutta se nyt on pikkuvika. 

Olohuone


KeittiöLasten huone.

Ihana kasa vaatepusseja. :D Mean pieniä ja vauvan vaate pussit.

Sisustuskuume olis kova, mutta kun ei tiedä sitten kuitenkaan mitä haluaisi. :) Vessaa ja vaatekomea en jaksa ruveta kuvailemaan.

Mealla on ollu huono päivä. :D Ihan sama minkä äänen se kuuli niin se huusi ihan tosissaan "HIIJAA", sitten itkettiin kun äiti keräs pyykit ja pesukonetta pelättiin. Nyt se kiukkuaa ja huutaa joka kerta ku Hilma menee vähänkin lähelle sen uniriepua tai peittoa mitä se kanniskelee ympäri kämppää ja murisee Hilmalle ku se kävelee ohi.

 Meillä kävi tänään ihan mun omasta pyynnöstä semmoinen Kiikku-vauvaperhetyöntekijä jutskailemassa kaikenmaailman asioista ja hän neuvoo mua semmoisissa asioissa mitä en itse tiedä/osaa. Mukava vanhempi nainen, joka tuntee mun vanhemmat ja muistaa kun oon ite ollut joku 6v. :D Sai vähän purkaa tuolta päästä kaikkia viimeaikasia asioita mitkä on painanu mieltä ja hyviä neuvoja sain. ;)16 kommenttia:

 1. Anteeksi että viilaan pilkkua, mutta blogin nimen pitäisi olla Such a big miracle in such little kids, eli tuo "a" partikkeli pois, kun puhe on lapsista monikossa :D

  VastaaPoista
 2. Niin siis on mennyt vähän ohi että kuka tän toisen isä on ja onko kuvioissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleenkään se ei kenellekään muulle kuulu.

   Poista
  2. miten ois vaikka näöntarkastus? melkein jokasessa postauksessa sama kysymys ja sama vastaus.. Sulla tosiaan on menny VÄHÄN ohi.

   Poista
  3. No voi anteeksi kauheasti, en tiennyt että kysymykset tässä kommenttiboksissa on kielletty! Ja en yleensä jaksa lukea muiden kommentteja. Oliko taas vahinko?

   Poista
  4. Jos yhtään olisit jaksanut selata muutamaa postausta alemmas niin siellä selvästi MINUN KIRJOITTAMANA, että se ei kenellekään kuulu. :)

   Poista
  5. http://suchabigmiracle.blogspot.fi/2012/11/selvasti-perjantai.html#comment-form

   Poista
  6. Joo anteeksi tosiaan kauheasti. Niin onko sekin salaisuus että oliko tämä lapsi suunniteltu vai ei? Aikooko isä osallistua lapsen elämään/tunnustaa isyyden?

   ps. hengitä syvään!

   Poista
  7. Ei ole suunniteltu. Hän tietää asiasta, mutta ei ole kommentoinut oikeastaan mitenkään ja isyys kyllä tunnustetaan.

   Poista

Popular posts