sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Otsikko.

Mea on jo iso tyttö! Tuttia se ei pahemmin enään tarvitse, oikeastaan vain silloin kun se menee nukkumaan tai lohduttajana jos kolhii itseään. Tuttipullokin alkaa olla jo turha, kun neiti osaa hienosti jo juoda normaalista mukista, kunhan osaa laittaa sinne tarpeeksi vähän maitoa, eikä se tarvitse enään iltapulloakaan. Syöminenkin menee jo hyvin itse, vaikka vähän pitää välillä auttaa kun lusikka kääntyy ties ja miten pienessä kädessä. :)

Musta myös tuntuu, että toi neiti on ottanu yhtäkkiä jonkun kasvuspurtin, kun se ylettääkin jo joka paikkaan mihin ei hetki sitten vielä yltänyt! :D Hiuksetkin hänellä on kasvanu yhtäkkiä ihan hurjasti.


Masussa myllätään ihan hirveesti kaikenaikaa! Nytkin kun kirjotan tässä sängyllä tätä postausta läppäri masun päällä niin vauva-E potkiskelee niin kovin, että pomppii koko kone. Oon tässä miettiny ja pähkäilly ja kuolannu näitä tupliksia http://www.vaunula.fi/hauck-freerider-punainen-p-1013.html ! Mutta en sitten kuitenkaan tiedä haluanko uusia vaunuja ostaa, vaikkei nuo nyt kalliit olekaan. Kovasti selannu myös FB-kirppareita ja niissäkin tullu kivoja tuplia vastaan, koska mulle kelpaa myös käytetyt vallan mainiosti.

Kuvaa tältä päivältä 23+6

8 kommenttia:

 1. Ihana masu! Ja tosi söpö banneri. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on melkein samanlainen maha kun sulla, vaikka en ees oo raskaana. :DDDD

  VastaaPoista
 3. Ihan on jo ison tytön näkönen. Jos saan antaa vinkin: ota Mealta tutti pois ennenku vauva syntyy. Meillä on nyt 2v2kk poika ja 5kk poika. Ja tutti edelleen isommalla, eikä vielä puhu.. Sunnuntaina miehellä alkaa 5vko loma ja sir lähtee tutti. Mun pinna ei yksin kestä nii siks odotan et on apulainen. Nostan sulle hattua kun yksin jaksat kaiken. Hyvään aikaan vauva syntyy, tulee valosammat aamut niin on helpompaa. Myös virikehoitoa kannatan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin mä olen ajatellutkin, että tutti ja tuttipullo otetaan kokonaan pois ennenku E-syntyy. Onneks ei luulis olevan kovin hankalaa, kun tuo ei sitä muutenkaan (ainakaan täällä kotona mun luona) pahemmin syö, muuta ku just joskus kun menee nukkumaan, ei edes aina silloin. :) Tsemppiä sinnekin tutista vieroitukseen! Joo Mea käy arkisin hoidossa ja nyt se muuttui niin, että on joka toinen viikko to-pe ja joka toinen ma-ke. :)

   Poista
 4. Btw , mikä on sun vanhan blogin nimi (jos se on enää olemmassakaan enää) ? ku ois kiva lukee niitäkin ku oon alusta asti seurannu tätä blogia niin ois kiva lukee sieltäkin esim. ku oot kirjotanu Measta varmaan ihan alusta asti ja sillain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha blogi on piilossa enkä sitä enää julkiseksi laita, ite sieltä käyn vaan välillä kurkkimassa :)

   Poista

Popular posts