lauantai 17. marraskuuta 2012

Pa pa papa Mumma papapa

Tänään jäljellä 100 aamua. :)

Herättiin tänään aikasin jo ennen 10 ja oon siitä asti vaan siivonnu ja siivonnu ja siivonnu. Nyt on joka paikka puhdas ja sillä välin Mea katteli monta jaksoa muumeja ja aina kun tunnari tuli niin neiti ihan fiiliksissä lauloi mukana "pa PApapa MMUUMMA Papa pa pa" <3

Kovasti jo pitäis miettiä mitä meinaan tolle lapsoselle ostaa joululahjaksi, mutta pää lyö tyhjää ja sillä on oikeastaan kaikkea! Monta laatikollista leluja ja niin no nyt kun neiti rupee siirtymään 80cm vaatteisiin niin niitä pitäis ruveta ostelemaan. Ei me kyllä montaa pakettia tuolle edes anneta, kun ei haluta opettaa sitä siihen, että aina on isot kasat lahjoja. Muutama vaatepaketti ja muutama lelupaketti on ihan jees. :)

Tosi monella naapurilla on jo jouluvalot ikkunoissa ja pikkuhiljaa rupee tekemään iteki mieli laittaa jotain joulukoristetta, mutta en sorru vielä! :D

Mun pieni vauva ei oo enään pieni vauva! :( Mea tulee huomenna jo 1v4kk! Hirveesti jo puhuu sanoja ja kaikenaikaa ollaan juoksemassa joka paikassa.

 Neidin sanavarastoon kuuluu tällä hetkellä ainakin nämä sanat:
Äiti, mumma, täti, paappa, Emmi, Hilma, Jimi, koira, maito, tutti, ei, älä, ahaa, kuka, kukka(sukka tai kenkä), vauva, vaippa, yäk(sanoo aina jos on tullu kakka), leipä, lamppu, pupu, kiitti, napa (ja osottaa napaa) on varmasti muitakin, mutta nuo on tällä hetkellä eniten käytössä.

Mea on myös niin ihana aina kun sille sanoo, että "mennään vaihtamaan vaippa" niin se ite hakee vaipan ja pistää maate sen vaipan päälle. :)25+512 kommenttia:

 1. kuinka olet noin nuoresta iästä huolimatta pärjännyt yksin noin hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa a mitäpä tähän nyt vastaamaan. :) Toiset pärjää, toiset ei.

   Poista
 2. Hassua miten annat ymmärtää että olet yksin kun Mean isä on kuvioissa sekä on suuri tukiverkosto sukua molemminpuolin jotka auttavat.. Että ethän sinä yksin ole ainakaan Mean suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä juttu, oon nimittäin moneen otteeseen maininnu hyvästä tukiverkostosta ja esim siitä että ollaan usein mun äidin luona. :)

   Poista
  2. kummallista kun taas tuli yksi kateellinen mieleen ;)

   Poista
  3. Äläpä ;) Ei oo vaikeuksia taas arvuutella kuka vois olla kyseessä, kun kerta noinkin paljon tietää.

   Poista
  4. Niin ja sitä vielä, että koskaan en ole väittäny olevani Mean suhteen yksin. ;D Ekan anonyymin kommentilla on todella laaja merkitys, kun ei sitä pelkästään lapseen keskittänyt joten pätemisyrityksesi oli aivan turha. :)

   Poista
  5. voi hyvää päivää, huomiohuorat taas liikentees.

   Poista
  6. Siis se että Ida sanoo olevansa yksin Mean kanssa, ei välttämättä tarkota sitä että hänellä ei olisi ketään siinä auttamassa. Vaan se tarkoittaa sitä että Ida on tottunut hoitamaan Meaa ilman että siinä on Mean isä kuvioissa joka päivä, tai kukaan muukaan. Ja se että se on hyvä läpistä paskaa asioista mistä ei mitään tiedä. Itse kun olen tilannetta seurannut vierestä jo tovin, niin kyllä osaan sanoa että kuka auttaa Mean hoidossa ja kuka ei. :)Tätä ei tarvitse tulkita niin että väheksyisin jotenkin Mean isää, ei, en todellakaan, mutta turha arvostellakkaan Idaa joka antaa joka päivä kaikkensa Mealle ja elää Mean kanssa joka ikinen päivä vuodessa, ei olisi päivää millon Ida ei antaisi kaikkeansa. Joten paskanjauhajat ja muut katkerat ihmiset, menkää itseenne ja eläkää te sitä omaa elämäänne niinkuin aina sanotte, mutta välillä tuntuu siltä että te yritätte elää jonkun toisen elämää. - Emmi

   Poista
 3. Hurjasti siellä jo osataa sanoja :) Minkä ikäsenä oppi ensinmäiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Ai hitsit, nyt ei kyllä yhtään muista, koska eka sana tuli :o

   Poista

Popular posts