tiistai 27. marraskuuta 2012

Plaah!

Mua niiiiiiin ärsyttää. Jokunen viikko sitten suunnilleen klo 21-22 tuli alimman kerroksen vanhempi nainen kyselemään siirtelenkö mä huonekaluja täällä ja samalla herätti pimpotteluillaan Mean. Noh en tietenkään siirtele keskellä yötä ja sanoinkin sen hänelle ja kerroin myös itsekin kuulleeni kyseistä kolistelua...

Tunti sitten tuli postiluukusta lappu, että jos ei kolistelu lopu niin ilmoittavat vuokranantajalle, kun haluavat ajoissa nukkumaan.. OIKEESTI?  Mä en kyllä tietääkseni mitään täällä kolistele, kun Mea menee 8 aikoihin nukkumaan ja sen jälkeen mä vaan datailen tässä hiljakseen niin kauan kunnes menen nukkumaan, korkeintaan vessassa käyn välillä. Oli sen jälkeen pakko laittaa telkkari ja musiikki (jotka muutenki oli hiljasella) kiinni ja itekin ruveta kuulostelemaan, niin joo kyllä täällä joku kolistelee, mutta en minä. Huvittavinta on se, että tuo nainen asuu alimmassa kerroksessa ja minä ylimmässä, joten tässä on aika monta asuntoa välissä joista kolina voi kuulua, mutta ei.. Oon tän rapun ainut nuori niin kai he ajattelee, että meteli automaattisesti tulisi täältä. Kirjoitin tuolle takaisin ystävällisen lapun jonka laitan aamulla ilmoitustaululle kun vien Mean hoitoon.

Mea raasu heräs ihan paniikissa puol 9 aikoihin huutamaan, eikä millään rauhottunut. Pitkään hyssyttelin ja pidin sylissä, muttei mitään reaktiota tai aikomustakaan rauhottua ennenku laitoin Juice Leskistä soimaan. Heti loppui itku ja ruvettiin jammailemaan + hymisemään. 8 kommenttia:

 1. Voi Meaa. Meillä Tomas heräsi eilen samalla tavalla, ihan yhtäkkiä itkemään hillittömästi ja rauhoittui vain hyssyttelyllä ja sylissä kiikuttamisella. Ei edes maito pojalle kelvannut. Onneksi tänään ei ole enää tällaista ollut.

  Tsemppiä naapurin kestämiseen, mulla on nuista kans kokemusta. Meillä kun on ollut hirveitä bileitä aikana jolloin oltiin kaksi viikoa 110km päässä kämpiltä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkään ei kelvannu maito ollenkaan, eikä mikään muukaan, eikä se varmaan edes tajunnu raasu olevansa hereillä ennenku tosiaan musiikin laitoin soimaan. :s <3

   Joo toi on tuttua! Silloin ku vielä Meaa odotin niin asuttiin semmosessa talossa missä oli ihan järkyttävät naapurit ja mekin kuulema aina pidettiin bileitä yms vaikkei oltu edes kotona ja saatiin varotuksiakin, kun uskoivat ennemmin naapureita kuin meitä.

   Poista
 2. Ikärasismi on niin ihanaa <3 -_-. Aina nuo vanhat mummot luulee automaattisesti että nuoret olis se metelin aiheuttaja.

  VastaaPoista
 3. Voi jee! :/

  Todella ihania naapureita siis..


  Koittakaahan kestää! <3

  VastaaPoista
 4. Meijän vanhemmat asuu omakotitalossa nii sielä naapurin mummo tulee valittaan kans kaikesta!! siis omakotitalo alueella huhhuh.. siitä valitti "ei olla haravoitu lehtiä" ja huvilakauden päättäjäisissä laitettii kynttilöitä etupihalle nii "NE PITÄÄ SAMMUTTAA" :D niin naurettavaa, sen huomaa ku on eläkkeellä nii ei oo muutakaa tekemistä ku valittaa!

  VastaaPoista

Popular posts