perjantai 23. marraskuuta 2012

Selvästi perjantai.

Otsikko kertoo kaiken.. Jos ei olis kalenteria tai mitään muutakaan, mistä näkis mikä päivä on menossa, niin aina kuitenkin tietää perjantain koittaneen kun seinän takaa rupeaa kuulumaan jumputusta. Noh, onneks tuo nyt ei mua sinänsä häiritse milläänlailla, eikä Meaakaan, kun sen huone on toisella puolen kämppää ja on muutenki tottunu ääniin nukkuessaan, ettei tarvi ihan hipihiljaa olla.

Huomenna olis tarkotus lähteä vähän kirppistelemään äidin ja Emmin kanssa ja kattomaan josko tuolle vauva-E:lle löytyisi jotain kivaa, kun ei kaupoista löydy. :D Onneks tässä on vielä aikaa shoppailla kaikennäköistä.. Vaunuja en oo jaksanu vähään aikaan kattella, mutta nyt taas selailin nettiä ja muutamia semmosia tuli vastaan joita voisi harkita. 

Jestas sentään pian on jo joulukuu! Kyllon menny nyt taas niin nopeeta tääkin vuosi, että huhuh, kun ollut kaikenlaista menoa, suunnittelua ja tekemistä kaikenaikaa. Parin viikon päästä Mea menee mummalleen yötä ja itse pääsen taas vähän ihmisten ilmoille kuuntelemaan hyvää musiikkia ja pitämään hauskaa. :)

Plaa plaa plaa päivällä oli tylsää. 
Pian väriä päähän, että pääsis eroon viimesistakin punertavista/kellertävistä hiuksista.

P.s Anonyymit, hankkikaa jo pikkuhiljaa se oma elämä, kiitos! :) Se ei kuulu teille kenellekään kenen kanssa olen eikä varsinkaan se kuka on vauvan isä. Turhaan yritätte kalastella mitään tietoja mun yksityiselämästä (varmasti te pari tiettyä ihmistä tunnistatte itsenne tästä ;)) Kiitos hei ja mukavaa viikonloppua itse kullekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts