maanantai 26. marraskuuta 2012

Valivali.

Käytiin tänään sairaalassa pyörähtämässä, kun vatsaa on koko päivän vihlonu enemmän ja vähemmän ja tuossa  5-6 aikaan rupes oikein älyttömästi ottamaan kipeää, ihan sama istuiko, makasko vai seisoiko, ei helpottanu millään. Supistuksista ei kuitenkaan ollut kyse, kun ei tuo masu ollut yhtään sen kovempi kuin normaalistikaan, eikä liitoskipujakaan, koska ne kyllä tunnistan ja tää kipu on koko mahan alueella, tai ehkä enimmäkseen keskivatsalla. Puoltuntia makasin käyrillä ja sitten katsottiin ultralla ja vauvalla ainakin oli kaikki hyvin. Sitten odoteltiin vielä verikokeiden tuloksia joissa ei myöskään ollut mitään vikaa ja päästiin lähtemään 9 kotia. Mea raukka oli ihan väsynyt ja nukahti samantien sänkyynsä.

Hetkeks se vatsakipu helpottui sairaalassa ollessa, mutta on taas yltynyt tässä kun kotia pääsin. Oon varmaan vaan rasittanu itteeni liikaa, kun koko päivän siivonnu ja touhunnu ja kävelly sekä riekannu Mean kanssa. Nyt vaivaks on ilmestyny myös päänsärky, joten ajattelin suosiolla kokeilla nukkumista heti tän postauksen kirjotettuani. Huomenna en tee yhtään mitään mitä ei oo pakko tehdä! Lepopäivä. 

Niin ja mun mielestä on tosi tylsää, kun en lisäile enään Measta samallalailla kuvia, joten unohtakaa se! Paljon kivempi lukea blogia jossa on kunnon kuvia. :)


Maailman paras kummitäti <3

Kyllä tää pukeminen vielä joskus luonnistuu! Hyvässä mallissa jo. :D

6 kommenttia:

 1. hey muru - haastoin sut ;>
  http://i-only-miss-you-when-im-breathing.blogspot.fi/2012/11/liikaa-salaisuuksii-joist-jaada-kii-en.html?spref=fb
  jos jaksat tälläsii vastat :-DD pus.
  ps. ihana mea! ♥

  VastaaPoista
 2. Onneks kaikki oli hyvin :) mun piti äitilleski soittaa 9 aikaa illalla että oliko kaikki hyvin :o Mea on maailman paras kummilapsi <3 -emmi

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Jep, neiti on nyt kovasti innostunu ite pueskelemaan ja riisumaan vaatteita. :D

   Poista

Popular posts