maanantai 17. joulukuuta 2012

30+0

Enään 10, korkeintaan 12 viikkoa niin vauva-E on täällä! Voihan tuo myös päättää tulla aikaisemminkin, mutta jotenkin musta tuntuu, että menee joko reippaasti yli lasketun tai sitten on yhtä täsmällinen ku siskonsa. (Mea syntyi rv 40+1) Torstaina on neuvola ja silloin vähän tarkempaa päivitystä.

Äiti kävi tänään hakemassa kaupasta 24 ruusua ja vietiin ne isoveljen haudalle, koska hän olisi tänään täyttänyt 24 vuotta. Mea ja Jimi on kuin paita ja peppu! Joka päivä kun Mea ei Jimiä näe niin se huhuilee sitä koko aika ja sitten kun sille sanoo, että "Jimi on mumman luona" niin neidille tulee itku. Hilmasta Mea ei niinkään välitä, vaikka ne tuolla kahdestaan usein touhuaakin, mutta ehkä se johtuu siitä, että Mea on syntymästään asti nähnyt Jimiä  monta kertaa viikossa. 

Jimikin on ihan höpsö. Se aina vahtii Meaa mummalla ollessamme ja makaa makkarin oven edessä silloin ku neiti on päikkäreillä. Sen täytyy myös ekana päästä huoneeseen kattomaan tyttöä kun tämä ilmoittaa heränneensä. Äiti ja Noora on kertoillu, kuinka Jimi aina juoksee makkarin ovelle jos telkkarissa itkee vauva tarkastamaan onko Mea siellä silloin kun me ollaan kotona. :D 

8 kommenttia:

 1. Ihana masu taasen<3
  Meillä Layla kans vahtii Tomasta kokoajan vaunulenkeilläkin pitäis tarkistaa, että onhan Tomas vaunuissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3

   Haha Hilma myös vahtii aina vaunuja ja voi jestas jos joku kävelee liian läheltä niin karvat pystyssä yrittää komentaa kauemmas. Jaksaa aina hoitoaamuisin ihmetellä mihin Mea katos kun kotimatkalla onkin vaan tyhjät vaunut mukana. :D

   Niin ja Jimi tulee aina väliin ja haukahtaa jos Mean meinaa oikein hitaasti leikillä napata ja matalalla äänellä hitaasti sanoo "nyyyyyyt määä nappaaaan"

   Poista
 2. TAPPAJAKOIRA RRÄÄÄYH!

  On sulla söpö masu, Mea, Hilma ja Jimi ♥

  VastaaPoista

Popular posts