tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulua.

Aattona heräiltiin siinä puolelta päivin ja käytiin mun äidin kanssa vielä nopsaan kaupassa ennenkuin se meni kiinni, josta sitten jatkettiin matkaa mun äidille. Siellä sitten kuunneltiin joululauluja joista Mea tykkää oikein kovasti sekä syötiin ennen pukin tuloa. 

Laatikot, kinkku & graavilohi naminam!<3Meaa ensin vähän jänskätti, mutta uskaltautui kuitenkin käväisemään joulupukin sylissä. Lahjoista neiti tykkäs myöskin, vaikkakin pari lelua jotka liikkui ja piti ääntä oli pelottavia ja piti vähän huutaa. :)
Tuo uusi haalari on niiiiiiiiiin ihana! 5 aikoihin käytiin viemässä kynttilöitä haudoille ja neiti sai istuskella pulkassa, kun ei siellä olis tehny vaunuilla saatika rattailla mitään, kun oli niin paljon lunta! Uusi haalari pääsi myöskin heti käyttöön.


Hautausmaalta tultaessa äiti heitti meidät mun isän luokse, jossa neiti sai vielä muutaman lahjan ja juotiin siellä kahvit ja kotiuduttiin 8 maissa jolloin neiti pääsi suoraan yöunille.Tänään taas käytiin vuorostaan isän luona syömässä ja illasta mentiin äidin luokse kahville. Huomenna ehkäpä olisi vuorossa mennä mun mumman luokse syömään, mutta se ei ole ihan varmaa vielä. Perjantaina neiti menee toiselle mummalleen yökylään ja saa itsekin vähän levätä ja rauhottua, kun oon koko ajan hääräämässä ja 
2 kommenttia:

  1. Uskalsitko syödä graavilohta, vaikka oot raskaaana? :O Tää möhömaha himoitsi noita joulupöydän kaloja (ja juustoja) niiiiin paljon, mutta jäi väliin tällä kertaa. Ensi jouluna syön ainakin viis kiloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh jep :D Söin myös Meaa odottaessa namnam!

      Poista

Popular posts