tiistai 18. joulukuuta 2012

Masu valuuu!

Mä nyt tosi kauan aristelin viittinkö tätä kuvaa edes tänne laittaa, mutta ihan sama, kerran sitä eletään eikä tuo nyt ees oo mitenkään 'kamala', muutaku mun omassa päässä ehkä! Moi vaan kaikille sukulaisille ja muille tutuille.. :DD

Kattokaa ny kui alas tuo masu on valahtanu! Tai no kaiken aikaahan se on ollu alhaalla, mutta nyt sen näkee oikein kunnolla, kuin se on valahtanu ja sen oikeen tuntee, että pienen pää on syvällä lantiossa! (mitä kyllä viime neuvolalääkärissä sanottiinkin). Onneks sillä ei yleensä oo kovin paljoo merkitystä synnytyksen alkamisen kannalta, koska vauveli voi masun putoamisesta huolimatta mennä silti jopa yliaikaiseksi, mutta kun on muitakin oireita jo ilmestynyt tässä pikkuhiljaa! ....Kunhan nyt edes 6 viikkoo vielä viihtyis masussa niin olis hyvä. (Eilisessä masupäivitys kuvassahan oon lievästi takakenossa niin siinä ei näytä roikkuvan niin paljoo kuin tää todellisuudessa roikkuu)


Measta mulla ei ollu mitään oireita ennen synnytystä, ei edes harjotussuppareita tullu kertaakaan. Nyt niitä kyllä on tullu ja ihan urakalla viime viikkoina ja pari kipeempääkin mahtunu joukkoon.


....
16 kommenttia:

 1. Jestas! Mun masu oli noin alhaalla vasta synnytyssalissa. :D
  Ihana tuo masu kyllä on, tulee niin ikävä omaa masua. :)
  Kyllähän tuo LA sullakin jo kovaa vauhtia taas lähenee. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mullaki Meaa odottaessa rupes laskeutumaan vasta joskus 38 viikoilla. :D Kiitoksia!

   Poista
 2. Ohhoh miten alhaalla! Mikä on ollu paikkojen tilanne viimeeksi? Reippaasti vaa neuvolassa pyydä kattelemaan jos tuntemuksia alkaa olemaan enemmänkin, ei olisi kiva vielä noilla viikoilla vauvaa saada maailmaan. Mutta veikkaan ettei yli ainakaan mene ( vannomatta paras!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikolla 26 olleella lääkärikäynnillä oli paikat kiinteet ja kiinni ja kohdunkaulaa jäljellä 3cm. Joo no toivotaav että vielä jokusen viikon pysyy masussa :D Seuraava lääkäri 6 viikon päästä, mutta jos nää tuntemukset tästä tiheentyy yms niin käyn jo aikasemmin tarkistuttamassa ihan varmuuden vuoksi.

   Poista
  2. toivotaan* joo pitäs mennä nukkumaan ku ei osaa enään kirjoittaakaan, mutta kun on niin levoton olo. :)

   Poista
 3. Äääh, mun maha on ihan ylhäällä viel, tänään viikkoja 38+3.. -.-.
  :--D sun maha kyl kasvaa ihanan reippaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no niinpä :D Saa nähä kui iso mötikkä tuolta tulee jos loppuun asti viihtyy.

   Poista

 4. Liljakin halusi pukata itsensä maailmaan jo rv. 34(?) aikoihin, onneksi lääketiede on kehittynyt näin paljon, että saa keuhkoja kehittäviä piikkejä, supistustenestolääkkeitä ymym.. Toivotaan, että pikkuinen siellä vielä pysyisi hetken. :)

  VastaaPoista
 5. hitsit se on alhaalla! :D Oikeestaan tosi hassun alhaalla mut sulonen kumminkin :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollu koko raskauden kanssa maha alhaalla ja kipeitä supistuksia jo viikolta 14 lähtien. Kohdunkaulaa jäljellä silti varmaa lähemmäs 5cm ja kohdunsuu pehmennyt.
  Tässä alkaa itellekkin tulemaan nyt kaikkee loppuraskauden oireita, kyllä tuo pää tuntuu ainakin tuolla lantiossa kunnolla.
  Saa nähdä millon lähtö tulee :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, mulla kaulaa oli viime neuvolalääkärissä (rv 26) 3cm ja nyt tosiaan ollu lähes joka ilta noita suppareita! Joo täs kyllä vähän jännittää, että jaksaakohan toi pieni malttaa helmikuulle asti. :D Tänään on ollu vähän hankala kävellä, kun on niin syvällä lantiossa ja on vauvelikin ollu muutaman päivän rauhallisempi ko normaalisti.

   Poista

Popular posts