sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Sunnuntai.

Aijai kun olikin hyvää lanttulaatikko, porkkanalaatikko ja liha <3 Tänään oli varaslähtö jouluun äidin luona.
Meallekin kelpas vähäsen ja on se vaan helppoa, kun tuo neiti on jo pitemmän aikaa syöny ihan kotiruokaa, tulee halvemmaksi ja on paljon parempaa kuin soseet, joista se ei nykyään muutenkaan välitä kun on kotiruokaan tottunu. 

Tyttö oli pelkkää halia taas kun kotiutui isältään ja heti kamala riiviö kun vähän väsyttikin. Vähänkin komensi niin heti tuli muka niin itkua ja kiukuttelua ettei tosikaan, muttei kuitenkaan päikkäreille mennyt ja äitiä piti seurata, ettei vaan katoa. <3 :) 

Kivaa kun on taas lunta maassa! Tänään ollut muutenkin niin kiva ilma, kun on ollut niin valoista. Oli niin synkkää ja kurasta pitkän aikaa, ettei oo paljoo huvittanu ulkona liikkua. Hilmakin tykkää ja saa pentuhepuleita tuolla pihalla ja lunta pitää myös oikein urakalla nuuhkuttaa ja maistella.

Ahh ensviikolla tulee veronpalautukset ja voisinpa niillä rahoilla hemmotella itseäni ja ostaa vihdoin kameran! ja Mealle pari joululahjaa.. oivoi kun ei ite malttais aattoon asti odottaa, kun tuo neiti muutenkin tykkää kaikista paketeista ja laatikoista. :) (äitiinsä tullu ;) Kaikkein parasta on pakettien avaaminen, ei niinkään se mitä paketeista löytyy.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts