maanantai 10. joulukuuta 2012

VastausNoh, eipä tuosta vauvasta nyt vielä oikein kerrottavaa ole? :) Kasvaa masussa, potkii ja möyrii minkä kerkiää ja tuntuu ettei se nukkuis lainkaan. Poikahan sieltä tosiaan pitäisi olla tulossa ja nimet ja kaikki jo valmiina. Mitään sen suurempaa ei oo tarvinnu hommatakaan, kun Mealta on sitteri, kaukalo sun muut tallella. 

Vanhemmat ja kaverit.. Noh kaikkihan olivat tietenkin sillälailla, että itse teen niinkuin parhaaksi näen ja ovat tukena päätin mitä tahansa. Ensin harkitsin aborttia, mutta päätinkin pitää ja kovin ovat kaikki innoissaan tulevasta pikku kaverista.

Enpä oo kauheesti tulevaisuutta suunnitellu, mennään päivä kerrallaan. :) No siis sinällänsähän mä heidät 'yksin' kasvatan, kun mun luona asuvat.


Eipä nyt kauheen pitkää postausta tullu, kun mä en niin kauheen yksityiskohtaisesti enään kirjoittele ja joitain tiettyjä asioita jätän kirjoittamatta, koska kaikkien ei tarvitse niistä tietää. ;)

10 kommenttia:

 1. Saako kysyä että onko Mealla ja tällä uudella tulokkaalla sama isä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä kysyä, mutta vastausta kysymykseen ei saa. :)

   Poista
  2. Heh, fair enough! :)

   Poista
  3. :DDD tullu huomattua että on hieman uteliasta porukkaa täällä (kenties sama tyyppi koko ajan..?) Ei ainakaa periks näytä antavan :)

   Poista
  4. Ihminen onpi luonnostaan utelias otus :)

   Poista
  5. Näin on. :) Toisaalta se on turha silti kysellä kun on moneen otteeseen sanottu ettei vastausta tule. Oli kuinka utelias tahansa :D Ei tätä ookaan kysytty ku semmoset 5-6 kertaa muutaman viikon sisään. :p

   Poista
  6. En ole sama tyyppi, ekaa kertaa asiaa kysyin kun jäin miettimään, en ole huomannut siitä mainittavan. Pitää vissiin lukea ens kerralla kaikki kommentit tarkemmin.

   Poista
  7. Juu no mulla on tossa kun vähän selaa taaksekin päin niin oikeen postaus missä lukee asiasta. :)

   Poista
 2. Jännittääkö synnytys yhtään ja miten suhtaudut imettämiseen :) ?

  VastaaPoista

Popular posts