maanantai 21. tammikuuta 2013

13:14

Auts, tää vihlonta vie multa pian järjen! Liitoskipujahan nämä mitä luultavimmin on, mutta kun nää tulee vaan levossa.. argh. Heti kun pistää maate niin tuo vauva rupee pönkäämään jaloillaan ja pää porautuu inhottavasti tuolla noin. Onneks näistäkään ei tarvitse enään kauaa "kärsiä", tänään rv 35+0 ja keskiviikon lääkärineuvolaa odotellessa. Lepäilly oon aikalailla ja aina kun mahdollista, mutta tää jatkuva asioiden stressaaminen ei tee kyllä yhtään hyvää.. plaah! 

Hilmalla oli lauantaina kivaa, kun Mean kummitäti Emmi nappas tuon koirulin mukaansa ja lähti erään toisen kaverin + hänen koiransa kanssa koirapuistoon. Sai pentu purkaa energiaansa, kun itse en sen kanssa pysty puistoilemaan, koska en Meaa viitti rehata mukaan ja lähin koirapuisto on about 6-7km päässä. Mulla on ihan perseellään unirytmi nyt ja iltasin ei meinaa saada millään unta ja toisaalta aina vähän jännittääkin nukkumaan meneminen noiden vihlontojen takia. Öisin käytän yleensä paljon aikaa kuvien ottamiseen, vaikka valaistus sun muut on aina yhtä persiistä, kun vessassa kuvailee, mutta eipä tuo haittaa.
Eilen käytiin Mean toisen mumman luona syömässä ja kaffittelemassa + juteltiin niitä näitä. :) Oli oikein mukavaa taas kerran. Sieltä sitten kun lähdettiin kotiapäin niin tipautin Mean isälleen muutamaksi tunniksi ja menin itse siksi aikaa omalle äidilleni. 


P.s rakastan, kun aurinko on ruvennu taas oikein kunnolla paistamaan! 
(kesää odotellessa <3)


2 kommenttia:

Popular posts