maanantai 14. tammikuuta 2013

14:09

Oivoi näitä oloja. :D Taas on hetki vierähtäny viime postauksesta, mutta kun ei vaan oo ollu mitään erikoisempaa kirjotettavaa, eikä kyllä oo nytkään, mutta pakko jotakin raapustaa. Lauantaina oli ihan järkyttävät liitoskivut + lantion polttelut koko päivän ja jatkui sunnuntai aamuun asti, eikä mikään asento ollu hyvä! Eilen jätin Mean mummalleen ja käytiin Piipan kanssa kaupungilla ja huhheijaa kun oli mukavaa vaihtelua kotona/äitin luona könnäämisen sijaan. Mea oli ihana eilen/lauantaina (en muista kumpanako se tuli ekan kerran), kun aina haalareita puettaessa rupes kikattamaan ja hokemaan "muuum pappa" "muuuumma pappa" jne ja kaikki muumit on nyt sitten muum pappoja. Tänään poksui taas viikot 34+0.
 Onneks ei enää montaa viikkoa oo jäljellä niin saa ton kakaraisen pois masusta ja syliin! <3P.s löysin kaupungilta uuden rakkauden, nimittäin Rimmelin Scandaleyes mascaran.Huomenna haetaan Mealle jo kauan kuolaamani minnen sänky ahh! Saa ruveta opettamaan neitiä isojen tyttöjen sänkyyn. :)

8 kommenttia:

 1. Ihana sänky :) kelpaa Mean nukkua ♥

  VastaaPoista
 2. Me kotiutettii just sama sänky muutama vk sitte. Ihan paras<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii hienoa! :D Mä oon kuolannu tuota yli kauan, muttei oo viittiny ainakaa uutena ostaa. Onneks fb-kirppiksellä tuli suht halvalla vastaan ni oli pakko ostaa.

   Poista
 3. Siis mä en kestä,sulla on jotenkin niin yli söpö vatta :) Harvoin noinkin pienellä ikäerolla toista lasta odottavalla pysyy selkeänä vauva-kumpareena,aika kadena olen.Ittellä tuntuu et mitä useamman tekee niin sen karmeempi pötsi on ollu ja sitä aikaisemmin ruennu näkyyn :) Tykkään muutenkin kovasti sinun blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Taitaa johtua siitä, ettei mulle itelle oo tullu painoa lainkaan, vaan kaikki 4kg mitä tähän mennessä on tullu on pelkkää lasta, kohtua, lapsivettä, istukkaa jne. :p

   Kiitoksia :)

   Poista
 4. Huippu ihana sänky! Sofialle kans tommonen....;) Onko Ikean?

  VastaaPoista

Popular posts