torstai 3. tammikuuta 2013

Masu kuulumisia.

Tosiaan tänään oli neuvola ja viikkoja 32+3.

Hemoglobiini on vihdoin lähtenyt nousuun, kun viimeksi se oli 91 ja nyt 102! Verenpaineet oli hyvät 102/74 ja painoa tullu viime kerrasta ~400g, eli edelleenkään ei oo tullu ku vähä reilu 4kg koko aikana. :) 

Vauvalla oli kaikki hyvin, syke 140 ja raivotarjonnassa edelleen. Syvällä on pikkunen jo lantiossa niinkuin aikasemminkin, tosin nyt vielä syvemmällä ja Sf-mittakin oli tismalleen sama kuin viimeksi eli 29cm.

"Lapsivettä on vielä ihan tarpeeksi" kommentti sai mut miettimään, että se on siis vissiin vähän vähentynyt ja kivuliaiden supisteluiden vuoksi kartoitetaan kaikki ennenaikasen synnytyksen riskit (virtsatietulehdus, hiiva yms.), että jos jotain löytyy niin saa heti hoitoa. Myöskin jos viikonlopun aikana kovasti supistelee niin heti täytyy käydä näytillä synnärillä.

Näiden kahden kuvan välissä oli vuorokausi, jolloin supistelu pitkin päivää ja yötä oikein kivuliaasti ja poltteli niin mahaa kuin selkääkin oikein ikävästi ja vihloi jokapaikkaan. Kivan muutoksen sai supparit aikaan masun ulkonäössä.. selvästi laskeutunut.. tuon näkönen mun maha oli Meaa odottaessa silloin ku lähin synnyttämään, ku jälkimmäisessä kuvassa.. :D 


Tosiaan siivoaminen, kauppareissut, koiran pissatus ja muukin liikunta saa aikaan harjotussuppareita ja tosi kovaa poraa vauveli päätään tuolla alhaalla, liitoskipujakin löytyy jonkunverran, muttei onneksi niin hirveästi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts