tiistai 29. tammikuuta 2013

Masua, flunssaa ja shoppailua.

Käytiin eilen mun pikkusiskon kanssa vähän shoppailemassa kaupungilla ja kyllä mun taas täytyy todeta, ettei noi bussit oo mistään kotosin ja että onneks ei tarvitse niillä kulkea säännöllisesti..

Mealle löysin parit housut ja paidan ja ylläri ylläri itelleni en mitään, tosin en kyllä pahemmin katsellutkaan. Tietääpä ainakin lasketun ajan tienoilla jos ei tää oo vielä syntyny, että mitä tekee jotta saisi suppareita aikaan.. Täytyi nimittäin muutamaan otteeseen oikein pysähtyä kun rupes kaupungissa supistelemaan.


Tuon lelukoiran Mea sai eilen isältään ja välillä se on niiin pelottava, kun se pitää ääntä ja välillä taas uskalletaan koskea ja paijata. Mealla on joku vaihe, että kaikki ääntelevät eläin lelut on nyt tosi pelottavia.


Nyt meihin on sitten iskenyt kamala flunssa! Tai no tuolla neidillä ei onneks ainakaan vielä oo muuta kuin vuotava nenä, mutta itellä kamala kurkkukipu, yskittää, aivastuttaa, nenä vuotaa ja kaikenaikaa tuskanhiki päällä hyh. Toivottavasti menee yhtä nopiaa ohitte, kuin alkoikin.Masu on ottanu nyt kasvuspurtin ja on oikeesti hankaluuksia nousta sängystä ylös! :D Lisäks kun on vauveli kiinnittyny ja laskeutunutkin niin liitoskivut on ihan kamalia ja vessassa pitää juosta vartin välein. Tässä vielä kuvaa tältä päivältä 36+1.8 kommenttia:

 1. Ihana paita Meealla!! :) nätti pieni tyttö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana, ei voinu jättää ostamatta! :D Mea kiittää.

   Poista
 2. Mä rakastan tota paitaa! :) Oon kans ostanu sen Sofialle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. :D

   Poista
 3. Suloinen pikkuinen ja ihana paita! Sun masu on kyllä mahtava, ei enää kauaa niin toinen pikkuinen on siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   No niinpä, ei malttais millään odottaa! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hehee, mä uskallan olla jo toista mieltä, oon ihan kypsä jo. :DD

   Poista

Popular posts