keskiviikko 27. helmikuuta 2013

27.2

Meidän arki sujuu edelleen oikein mainiosti, eikä oo oikein ollut mitään erikoisempaa niin ei ole jaksanut tulla päivittelemään! :) Käytiin tänään mun mumman luona kaffittelemassa, kun hänellä on tänään syntymäpäivä ja hän oli leiponut aivan älyttömän hyvän tosca kakun nami! <3Kaikinpuolin mukava päivä ja pojukin nukkui tyytyväisenä lähes koko kyläilyn ajan. Kerran heräsi syömään. 
En ollut synnytyksen jälkeen käynyt puntarilla vielä kertaakaan niin nyt oli pakko juuri ennenkuin mummun luota lähdettiin ja meinasin pudottaa silmät päästäni. Mullehan tuli raskauden aikana vain 6kg ja nyt kun kävin puntarilla niin oon laihtunu 13kg!!! Ihmekään, että vaatteet meinaa pudota päältä (paitsi jotkut paidat jotka ei mee enään päälle, kiitos maitoa täynnä olevien tissien :D)

12 päivää synnytyksestä! Housutki putoo päältä :D (+likainen peili <3)


Imetys meillä edelleen sujuu mainiosti ja maitoa riittää yllinkyllin, joutuu jopa syöttöjen välissä pumppailemaan, ettei paidat olis kaikenaikaa ihan märkiä. Täysimetyksellä siis mennään niin kauan kun tuo maito riittää. Meallehan silloin riitti vain muutaman viikon, mutta nyt tosiaan toivon, että riittäisi pidempään, kun sujuu muutenkin niin hyvin.
8 kommenttia:

 1. Hienoa että arki sujuu, ja imetys onnistuu :) Onko sulla minkälaisia ajatuksia imetyksestä, aiotko täysimettää 6kk asti (jos maitoa riittää)? Sulla on kyllä hyvin lähtenyt painoa, vaikka synntyksestä on niin lyhyt aika! :D suloinen ponnari mealla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin mä oon vähän aatellu, että ainakin sen 6kk yritän täysimettää. :) No niinpä, mä ihan järkytyin ku puntarille nousin.. vähän epäilyttää, että toimikohan se edes oikein. :D

   Poista
 2. Oho miten paljon lähteny kiloja!
  Mul lähti synnytyksessä -7 kiloo ja nyt on -20kg
  Imetän vielki ja Lukas täyttää huomenna puol vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnii, hyvin on sielläkin lähteny! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia!<3 tulee niin kova vauvakuume kun kattoo tollasii söpöi yhteiskuvia:)))

  VastaaPoista

Popular posts