tiistai 12. helmikuuta 2013

:)

Sunnuntaina vietettiin koko päivä Mean toisen mumman luona ja hän näki siinä samalla myös isäänsä, joka oli siellä. Oli oikein mukava päivä ja ai että kun tuo tyttö nautti olostaan. :) Ei meinattu malttaa edes päikkäreille mennä, mutta mumman rauhoittava syli, musiikki ja keinutuoli sai neidin rauhoittumaan sen verran, että uni tuli kuin tulikin.

Oli muuten kiva tarpoa vaunujen kanssa tuolla pihalla, kun ei oltu lumia aurattu ja neiti nykyään aina jarruttelee jaloillaan renkaita. :D Muutamat supistuksetkin sai tarpominen aikaiseksi, mutta harmillisesti loppuivat kun kotia asti pääsin.
Eilen olikin taas neuvola ja kaikki oli vallan mainiosti ja taas poksahti uusi viikko 38. 
(suluissa edelliset)

Hemoglobiini: 99 (94)
Verenpaine: 121/72  (111/69)
Sf-mitta: 33 (32)

Painoa mulle on tullut tähän mennessä 6kg ja neuvolatäti arvioi käsin pojan tän hetkiseksi painoksi n. 3,2kg - 3,3kg.


4 kommenttia:

 1. Olisi hurjan mukavaa jos jaksaisit pojan syntymänkin jälkeen päivitellä blogia. Niitä hyvä ja huonojakin juttuja teidän arjesta :) Itsellä ensi syksynä/alku talvesta syntymässä toinen lapsonen ja tyttö silloin aika saman ikäinen kun Mea ja kaiken lisäksi mies armeijassa silloin ja koirakin huolehdittavana. Olisi mielenkiintoista lukea miten pärjäät kahden pienen lapsen ja koiran kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti tulen päivittelemään myös tulevaisuudessa, niin paljon kuin vain kerkiää! :) Voi hitsi, onnea ja tsemppiä sinne!

   Poista
 2. Moi! pakko tulla sanoo et sul on aivan mahtava blogi :) oon lukenu tätä jo pitkää mut koskaan en oo saanu aikaseks mitään kirjotettua :D mulla on suht saman ikäi poika ku sun likka, j-k on syntyny nimittäi 12.7.2011 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa, että tykkäät! :) No joo ei oo kyllä paljoa ikäeroa muksuilla.

   Poista

Popular posts