tiistai 19. helmikuuta 2013

Malttamaton!

Mä oon ihan kamalan malttamaton ja tekis mieli kirjotella pojasta tämän nimellä jo nyt vaikkei oo ristiäisistä vielä tietoakaan. :D Siksipä annan teidän päättää! Vastatkaa siis kyselyyn tuolla sivussa ;) 

Perjantaihin asti on aikaa siis äänestää paljastanko nimen etukäteen vai jätänkö yllätykseksi! 17 kommenttia:

 1. Mun tulee taas itku... Hän on niiiiiiiin pieni! <3

  VastaaPoista
 2. Mistä löytyi noin hieno pinnasänky? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilta, mutta pohjasta löytyy ikean tarra. :)

   Poista
 3. Pakko oli vastata kyllä , mä ainakin olen ihan malttamaton :D Voi että miten lutunen tuo pieni mies on, mä en kestä :) tulee itku ku kattoo vauvakuvia ku omat lapset on jo niin isoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh äläpä! Kovasti teki jo raskausaikana kirjotella nimellä, mutta toisaalta olis kiva jättää ylläriks. :D

   Poista
 4. Mä oon ihan varma, että pojasta tulee Emil! Sopis niin hyvin Mean kanssa. :D Mutta paljasta jos haluat, eiköhän me täällä jakseta odotella sen verran. :)

  VastaaPoista
 5. Ei saa paljastaaaaaa Ida! mä en haluuuu, vaikka tietenki yllärit on kivoja ja kaikki pitäisi heti nyt saadakki :D toivottavasti pidät salassa, epäilen, että et pidä. Mä onneksi pystyin pitää Valtterin nimen salassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi nokun ei se muutenkaan oo silleen salaisuus, toosi monet jo tietää ja niinpoispäin :D Meastakin oli niin helppo puhuu Meana jo raskausaikana ku ei pitäny salassa.

   Poista
 6. Voi äääk, miten toinen on pikkuinen ja isosisko vahtii vieressä söpönä. :)

  VastaaPoista
 7. Jos pojannimeks tulee Eeli voin kertoa että täällä on yks hyvin kateellinen ;) meillä mies ei antanu suostumusta sille nimelle,vaikkakaikkkeni lupasin :D onnea pikkusesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :)
   Kovasti näyttää siltä, että perjantaina nimi paljastuu kun tuota kyselyä katsoo!

   Poista
 8. Ihana jäbä, oma on vasta alle 5kk ja jo tuli ikävä nuita ekoja hetkiä kääk... :D Mä asun ulkomailla ja musta oli kiva että nimi kysyttiin heti synnytyssalissa tyypin tultua ulos eikä vauva ollut vain "poika sukunimi" vaan jokapaikassa luki jo babyn oikea nimi, oli helpompi puhuakin kaikkien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo nää ekat hetket on niiiiiin ihania, niinkuin kyllä tulevatkin, mutta mutta! :D

   Niin munkin mielestä on kivempi nimellä puhua niin siihen tottuu itsekin. Kotona ja läheisten kesken jo kutsutaan poitsua hänen nimellään niin olisi kiva täälläkin. :)

   Poista

Popular posts