tiistai 12. maaliskuuta 2013

Helööy

Mulla nyt ei oikein oo mitään kirjotettavaa ennen ensviikkoa, mutta koitan jotain pikkupostauksia yrittää väsätä! :) Multa on kyselty meidän arkipäivän syömisistä ja ajattelin sen nyt toteuttaa, kun en muutakaan keksi. :) Eli tämmönen on meidän ruokailu viikonloppuisin ja kun Mea ei ole hoidossa (ei tästäkään kyllä mikään pitkä postaus tule)


Aamulla kun herätään (9-11) niin laitan Mealle puuroa ja leipää + maitoa. Itse en yleensä aamupalaa syö, mutta silloin kun satun syömään niin se on yleensä pari leipää, jossa päällä rasvaa, leikkelettä ja juustoa (jos sattuu olemaan juustoa)

Puoliltapäivin  (12-13) Mea saa välipalaksi jugurtin, leivän sekä hedelmän jos olen sattunut ostamaan hedelmiä. Itselleni teen myöskin leipää.

Iltapäivällä (15-16) on sitten kunnon lämpöisen ruuan vuoro, jonka jälkeen seuraava ruoka on iltapala. 
(19-20) Itsellä yleensä leipää/karjalanpiirakoita/lihapiirakka + juotavaa ja Mealla joko puuroa/leipää/jugurttia + maitoa.

Lisäksi itse syön myös hedelmiä pitkin päivää silloin kun niitä sattuu olemaan.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä lapsen tulisi syödä kaksi lämmintä ruokaa päivässä. Siis aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulisi joo, mutta kun neiti ei kotosalla suostu syömään kahta lämmintä ateriaa, hoidossa kyllä syö. :)

   Poista
 2. Arvasin, että joku kommentoi heti tuosta yhdestä lämpimästä ruuasta :D Meillä suurinpiirtein saman ikäinen tyttö syö usein vaan yhden lämpimän aterian päivässä (niinku itsekkin), meillä kasvetaan hyvin ja voidaan muutenki hyvin että ei se oikeesti oo niin justiinsa :) Ja mielestäni on parempi että syö yhen ruuan hyvin kun kaksi huonosti, jokainen perhe tavallaan ja tyylillään!

  VastaaPoista

Popular posts