maanantai 20. toukokuuta 2013

Ihania päiviä!

Eilen vietettiin päivä mun isän ja lasten kanssa Vanhan Vaasan raunioilla ja Mealla oli kivaa, kun sai juosta ja telmiä sydämensä kyllyydestä. Syötiin jätskit ja Mealle oli trippejä mukana ja käveltiin ympäri ämpäri raunioita ja käytiin raunioiden takana myös paikalla jossa oli ennen vanha juna-asema, jossa Christian (mun isoveli) 13 vuotta sitten menehtyi. Juteltiin vähän kyseisestä tapahtumasta ja mentiin sitten takaisin raunioille köllöttelemään ja vain nauttimaan päivästä. :) klo 15 aikaan lähdettiin sitten mun luokse kahville ja myöhemmin kun isi oli lähtenyt niin mun äiti tuli käväsemään.

----

Tänään käytiinkin sitten Emmin ja muksujen kanssa raunioilla ja tällä kertaa oikein otettiin aurinkoa ja nyt on kiva pieni rusketus ja eka kerta, kun en pala! Paitsi pikkusen tuosta nenän sivuista, mutta ahhhh! 
p.s Ihmeteltiin ku lähettiin, että mitä takana ajava oikeen tööttäilee... noh hän ajoi meidän viereen, avas ikkunansa ja huomautti, että meillä oli trippi katolla. :D Tosiaan ku Mean kiinnitin istuimeen niin samalla unohtui ottaa se trippi sieltä katolta, eikä se edes pudonnu kesken matkan! Mea oli innoissaan kun tultiin raunioilta mumman luokse ja naapurin yltiö sosiaalinen kisu oli ulkona ja tuli heti puskemaan ja seuras meitä ovelle asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts