maanantai 27. toukokuuta 2013

Sitä sun tätä.

Nyt on kyllä ollut niin ihania päiviä, että on tullut paljon oltua pihalla, paitsi eilen!
Eilen aamulla kun kuulin Mean olevan hereillä, menin avaamaan tämän oven ja sängyssä odotti ei niin mukava yllätys, neiti oli oksentanut. Noh ei siinä mitään, laitoin Mean kylpyyn ja kävin itsekin samalla suihkussa niin eiköhän neiti oksenna myös ammeeseen ja siitä edespäin meni koko päivä neidin oksentaessa. Onneksi hän osasi ilmoittaa kun oksennus teki tuloaan niin ehti viemään vessaan pytylle.


Raukka oli ihan väsynyt eikä jaksanut mitään puuhailla. Yhtä leipää vähän mutusteli ja otti välillä pieniä vesi/maito hörppyjä. Illemmalla sitten päikkäreiden jälkeen neiti oli jo taas oma itsensä, eikä ole sen jälkeen oksentanut kertaakaan. Päikkyjen jälkeen maistui myös ruoka ja vissyä sekä gefilus soppaa sai myöskin.


Tänäänkään neiti ei ole oksentanut ja on yhtä pirteä kuin aina ennenkin, ihan kuin eilistä ei olisi ollutkaan. :) 
Käytiin hetki sitten siskon kanssa vaunuttelemassa ja meidän pihassa vähän leikityttämässä Meaa ja sain sellaisen idean, että lisään siskon kirjaittajaksi tähän mun blogiin ja hän tulee välillä teille kirjoittelemaan omia raskaus kuulumisiaan!


Mä nyt vähän lyhyesti esittelen häntä: 

Noora on 18v (-94) tyttö täältä Vaasasta ja hän seurustelee sudanilaisen miehen kanssa ja he odottelevat esikoistaan. Laskettu aika hänellä on marraskuun 22, eli hänellä on nyt menossa viikot 14+3. Hän asuu vielä äitimme luona, mutta on hakenut asuntoa tästä läheltä johon hän muuttaisi ensin yksin ja myöhemmin hänen miehensä muuttaisi saman katon alle.


Napero rv 12+3 (13.05.2013)Loppuviikosta tulee melko kiireinen kun on kolmet valmistujaisjuhlat! Yhdet perjantaina ja kahdet lauantaina. 
Muksut menee lauantaina hoitoon. Mea isälleen ja Eelis kummitätinsä luokse. :)

Mä nyt oon aina sanonu, etten täällä kirjota mitään Eeliksen isästä, mutta nyt on pakko, koska ärsyttää niin lujaa. Hän kysyi viime viikolla jos saisi tulla ensimmäistä kertaa poikaa katsomaan lauantaina ja sovittiin sitten, että kello 13 on hyvä aika.. noh hänestä ei oo tähänkään päivään asti kuulunut vielä mitään. Ei siis siinä, jos hänelle tuli jotain äkillistä menoa tjt, mutta olisi ollut kiva jos hän olisi asiasta ilmoittanut, ettei pääse paikalle. .. huoh.


7 kommenttia:

 1. Onko sun siskolla blogia? :) Olisi kiva käydä tsekkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, siksi hän rupeaa kirjoittamaan täällä mun blogissa sillointällöin. :)

   Poista
  2. No harmi. :/ Sitä suuremmalla syyllä hänhän voisi aloittaa bloggaamisen, sillä hänellä olisi tarinaa jaettavaksi tulevasta vauvasta. <;

   Poista
  3. Heh, niin. :) Hän vain ei ole sen tyyppinen ihminen, että blogia rupeisi oikein kunnolla pitämään.

   Poista
 2. kummitäti täällä odottelee lauantaita!! :-) vaikka toi kummisetä taitaa olla enemmä innoissaan <3

  VastaaPoista
 3. Hei mitä!.? Onks tää uus blogis? Nyt vasta näin näitä uusimpia tekstejä :)

  VastaaPoista

Popular posts