maanantai 17. kesäkuuta 2013

Viikonloppu.

Viikonloppu oli ja meni yhtä nopeaa kuin tulikin. Tässä ollaan nyt useena päivänä käyty siskon asuntoa siivoamassa ja laittelemassa ja lauantaina heti aamusta alkoi muuttorumba. Me tosin oltiin muksujen kanssa vain vähän jaloissa siellä, mutta ei se mitään. :D Me lähdettiin Nooran luota kotia joskus ilta seitsemän aikaan, kun Mea ei ollut nukkunut yhtiäkään päikkäreitä niin rupes olemaan todella krätyynen, ettei sitä jaksanut kuunnella kukaan, eikä tädin sänky kelvannut päikkäripaikaksi neidille päivällä. 

Nooralla on nyt menossa rv 17+3 ja kovasti jännätään enskuun rakenne ultraa, josko sieltä paljastuis kumpiko on tulossa. ;) Pitäisi tässä jokupäivä tehdä se Nooran oa postauskin.. on pitäny jo monesti, mutta se aina on jostain syystä jäänyt. :D

Eilen Piipa kysäisi multa, että jos mentäisiin hulluun pulloon ja tottahan tuo mulle sopi. Pikkusisko tuli valvomaan lasten unia ja lähti sitten aamusta töihin ja mä heräilin muksujen kanssa uuteen päivään pienessä päänsäryssä ja on mukavaa, kun ei ole buranaa tai muutakaan särkylääkettä, mutta ei se mitään. Ei saa valittaa, kun on itseaiheutettua ;) Erittäin mukava ilta oli kaikinpuolin. Paljon tuli tanssittua ja lauloinpa kerran myös karaokea jonkun random jätkän kanssa jolla oli aivan loistava lauluääni! Kivaa kivaa.
Juhannukseksi meillä ei oo mitään suunnitelmia. Luultavasti istutaan vaan kotona, tai ei sitä tiedä jos hieno ilma on niin voishan sitä käydä Meaa uittamassa rannalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts