sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Viikonloppua.

Eilinen oli kyllä oikein hulinapäivä! Lähettiin aamusta 10 aikaan ajamaan kohti Jurvaa ja siellä sitten autettiin mun tätiä järkkäämään serkun ylppäreitä.
Tai noh, äiti auttoi ja me viihdytettiin lapsia siskon kanssa. :) 
Mea tykkäs tosi kovaa, kun sai hyppiä trampoliinilla ihan ensimmäistä kertaa ja hokas heti mikä siinä on ideana. Lisäksi sai juoksennella ilman, että täytyisi olla koko ajan komentamassa. Hiekkalaatikolle ei viitsitty päästää, ettei vaatteet likaannu ennen juhlia, vaikkakin meillä oli vaihtovaatteet mukana. 

Mea kävi lähes jokaisen vieraan luona katsomassa josko saisi näiltä jotakin ja kun ihmisten lautaset oli tyhjiä niin Mea katsoi ihmeissään, osoitti ja sanoi "Loppui"

Illemmalla lähdettiin ajamaan kohti Vaasaa ja tiputettiin Eelis matkan varrella laihialle kummitätinsä luokse.
Mean vein isälleen kun Vaasaan asti päästiin ja sen jälkeen vaihdoin vaatteet ja vein koiran pissalle.
Myöhemmin menin äidin luokse ja sieltä me jatkettiin matkaa Emmin valmistujaisiin, jotka etenivät kosteissa merkeissä hyvän boolin ja kaljan kanssa erittäin hyvässä seurassa. 2 jälkeen yöllä Emmi päätti, että lähdetään Hulluun pulloon ja lupasi maksaa mut sisälle, koska rahat oli vähissä. Erittäin mukava ilta oli, vaikkakin kotimatkaan joutui käyttämään kahta taksia, mutta ei siitä sen enempää. :D

Tänään ei olisi jaksanut mitään tehdä, mutta päätin kuitenkin siivota Mean hakemisen jälkeen. Eelis jatkaa edelleen "biletystä" kummitätinsä kanssa seinäjoella ja kotiutuu tänään illalla.


4 kommenttia:

  1. joo on kyllä varsinainen bilettäjä tää herra - nukkuu , syä ja sontii!! :D nyt ollaan palauttamas poikaa! :)

    VastaaPoista
  2. "vaikkakin kotimatkaan joutui käyttämään kahta taksia, mutta ei siitä sen enempää." Joo ollaan ihan hiljaa vaan tästä minulla ja alkoholillahan ei ollut osuutta asiaan :D - Toni

    VastaaPoista

Popular posts