torstai 11. heinäkuuta 2013

11.7

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit voinut olla mukana ;) 
No joo, tosiaan eilen lähdettiin mun äidin sekä Emmin kanssa Hulluun pulloon, kun Noora tuli vahtimaan lasten yöunia. Vaatekomero on kyllä sen näköinen ku siellä ois pommi räjähtänyt, kun perus nainen oon "Ei mulla oo mitään vaatetta" vaikka komero täynnä... :D Lopulta kävin sitten naapurissa kollaamassa Nooran komeron ja löysin siedettävän paidan päälleni.

Ei kyllä voi muuta sanoa, kuin että oli aivan mahtava ilta! Varsinkin kun enemmänkin omistettiin iltaa Emmin kanssa tanssimiselle kuin juomiselle. Aijai kyllä mä vaan tykkään tanssia!  

Mammakin "hukkui" siellä jossain vaiheessa ja koko pulju käytiin Emmin kanssa läpi, että mihinkä se on oikein kadonnu ja samaan aikaan äiti etsi meitä. :D Noh kyllä se sitten vihdoin löytyi kun menin ulos hänelle soittamaan niin oli tupakilla juuri.


Huomenna me lähdetään Ähtäriin mökkeilemään Mean isän, mumman ja isomumman sekä isopaapan kanssa. Käydään myös viikonlopun aikana Ähtärin eläinpuistossa. Viikonloppuna en siis paljoa kirjoittele, facebookiin voin puhelimella joitain kuvia pistää, mutten sen kummemmin vietä aikaa puhelimen kimpussa vaan nautin rauhasta. :) 


4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kuvio, mutta tykkään kun voitte olla noin tekemisissä :P

  VastaaPoista
 2. Toi varmistus on ärsyttävä,komme kertaa sai yrittää että voi kommentoida :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta pakko pitää ku tulee niin paljo roskapostia ilman sitä. :s

   Poista

Popular posts