sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

28.7

Kuuma! Vaikkei sais valittaa, kun näitä helteitä on kovasti toivottu. :D Mielenkiintoista katsoa kun omalle parvekkeelle paistaa aurinko ja talon vieressä lipuu ukkospilvi. Jyrisee ja salamoi, muttei onneksi sada. Tässä mun talon kohdalla siis ainakaan.


Piipa haki tuossa hetki sitten Eeliksen yökylään. Saa Mea vähän omaa aikaa äidin kanssa <3 Huomenna mennään Memman, Emmin ja mun äidin kanssa Wasalandiaan, kun Mea siellä niin kovin tykkäs viimeksikin olla ja kun Emmillä oli sopivasti vapaalippuja niin pitäähän ne nyt käyttää kun se on enään ensviikon auki! 

p.s Ajattelin äsken että miten on niin hiljasta ja rupesin kattelemaan missä Mea menee... neiti nukkuu lattialla. On sentään hakenu tyynynsä ja nunnun omasta huoneestaan. :D2 kommenttia:

  1. ihana mea, toisella rankat puuhat kun lattialle nukahtanut!:D olis kiva kuulla pitkästä aikaa eeliksestä, kehityksestä, raskaudesta palautumisesta ym:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep. :) Juu mä voin kirjotella huomisen wasalandia-reissu postauksen jälkeen lisää Eeliksestä, kehityksestä ja palautumisesta.

      Poista

Popular posts