sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

7.7

Tänään oli serkun tytön ristiäiset ja kauniin nimen tyttö sai, Ella Josefina. :)
Oikein mukava päivä ja vihdoin tuo aurinko paistaa täälläkin, kun on ollu niin sateista ja pilvistä jo parisen viikkoa. 

Mea nukkui viimeyön mun vieressä, kun neiti huuteli vielä 2 aikaan yöllä huoneessaan omiaan niin päätin sitten noutaa hänet mun viereen. Hetken aikaa se vielä höpsötti mun sängyssä kunnes nukahti ja päätti herättää mut jo 7! hyih.. normaalisti tuo nukkuu 8-9. Laitoin sille sitten muumit tulemaan DVD:ltä ja ajattelin itte vielä hetken makoilla niin tämä tulee viereen huutamaan ja tökkimään "ÄITI, ÄITIIIIII Simmät aauki" :D Pakkohan sitä oli sitten nousta. 

Sen aikaa kun Mea kattoi muumeja niin mä vähän siivosin ja mietiskelin, mitä pukisin päälleni ristiäisiin ja joo komerokin on nyt sennäköinen että täydellisesti on pengastettu. :DNoorakin ilmestyi mun luokse ennen puoltapäivää ja ruvettiin valmistautumaan (kyllä, ajoissa pitää olla valmis, vaikka juhlat alkoikin vasta klo 15.) Äitikin tuli jossain välissä käymään kahvilla ja vähän ennenkuin tuli lähtö niin puettiin vasta lapset, kun olisivat kumminki ittensä sotkeneet ennen lähtöä. 

Mea tykkäs kun sai olla pihalla ja leikkiä mun serkun toisen tytön, Emman (3v)kanssa, hyppiä trampalla ja syödä kaikkea hyvää. Neiti oli myös iiiihan puhki kun kotia päästiin ja menikin jo ennen klo 19 nukkumaan. 

Oli muuten pikkasen hankala kävellä, kun korot uppos tonne nurmikkoon! :D


P.s Eelis oppi tänään ryömimään! Aikasemmin se on joo työntäny jaloilla itteään eteenpäin, mutta tänään se hoksas ottaa kädetkin mukaan! Harmi kun en kunnollista videota hoksannut ottaa, mutta pieni pätkä on katsottavissa blogin FB-sivulta! :) Siinä Eelis on jo kerennyt pinniksen toiseen päähän, ennenku hokasin ruveta kuvaamaan, ku piti ihastella toista, kun on muka jo niin iso poika!4 kommenttia:

  1. Olit ilmeisesti eilen Pullossa. Bongasin sut sieltä! :)

    VastaaPoista
  2. Haha tuossa yhdessä kuvassa näyttää että Mea vaan leijailee sun kyljessä kiinni etkä pitäisi kiinni ollenkaan :D

    VastaaPoista

Popular posts