keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hiuksia ja Eelistä.

Punainen hiusväri on todella hankala ylläpidettävä, joten päätin antaa hiuksilleni pienen huilaamistauon ja ostin tänään kaupasta ruskean värin! :) Kuviin en saanut oikein hyvin taltioitua millainen tästä tuli, mutta itse tykkään kyllä kovin. 


Lupasin eräälle kommentoijalle aikaisemmin tehdä postausta Eeliksen kehittymisestä joten laitetaanpa tänne perään sitten pojasta juttua.

Eelis on Meaan nähden hieman hitaampi oppimaan asioita, mutta poika kuitenkin jo kääntyy mahalta selälleen ja toisinkin päin. Tarttuu esineisiin, vaihtelee kättä ja yrittää viedä kaiken suuhunsa. 

Eelis ääntelee kiljumalla ja päästelemällä semmoista "hööö" ääntä. (:D) 
Kovinkaan paljoa hän ei ääneen naureskele, mutta hymyilee sitäkin enemmän.
Syöminen.. Tuon pojan maha on kuin pohjaton kaivo! Se vaan söisi ja söisi kaikenaikaa. Yhden ruokailun aikana Eelis vetää purkillisen sosetta ja vähintään 240mm maitoa, yleensä vielä joutuu laittamaan toisenkin pullollisen.  

Eteenpäin mennään pyörimällä, sekä jonkinnäköisellä ryömimisellä. Konttaus asennosta oon pojan muutaman kerran jo bongannut, muttei vielä osaa lähteä siitä liikkeelle. Mitähän muuta mä vielä voisin kertoa.. tuossa nyt aikalailla kaikki jo oli. :o Yöt nukkuu ihan kokonaan. Ilta 8 aikoihin nukahtaa ja syömään herää 6-8 välillä.


2 kommenttia:

 1. Kohta eelis on jo puol vuotta:ooon niin kateelline ihmisille joilla pysyy hiukset suorina ja pystyy pitää otsista,itellä luonnonkiharat ja suoristaminen ei auta kun hetken sitten ne on taas kiharat:smut ihanat noi sun hiukset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :)
   No on näissäkin huonot puolensa, kun näitä ei oikein saa mitenkään laitettua :D

   Poista

Popular posts