tiistai 13. elokuuta 2013

13.8

Tämän aamun herkistelyhetki <3 


Paljoo ei kyllä tuu kameralla kuvia otettua, kun mun kamera on jokin aika sitten sanonut ittensä irti. Tyydyn puhelimen kameraan niin kauan kunnes jaksan rehata tuon kameran johonkin tai suoraan vain ostettua uuden.

Eelikselläkin oli eilen 6kk neuvola, mutta kortti jäi mun äidin luokse niin neuvolakuulumisia saatte sitten myöhemmin. :) Perjantainakin päästään vihdoin ja viimein tekemään viimeset paperityöt lastenvalvojan kanssa niin ei tartte sitten enään stressata mistään. Mulla on jo takautuvasti tuleville elareille suunnitelma, mä nimittäin tarvitsen kipeästi uuden sohvan. Tuo vanha on ihan hirveä + liian iso tänne.

Ostin Eeliksellekin eilen uuden, isomman tuttipullon, johon mahtuu 330mm maitoa, kun ei meinaa tommonen normi 240mm pullo riittää, kun kerralla menee vähintään se 300mm, vaikka poju syökin soseita ja puuroa lisäksi. :D 

Mea on ihana nyt kun sillä on ruvennu tuo mustasukkaisuusvaihe vähenemään. Aamuisin tuo kiipeää pojun viereen ja silittelee tämän hiuksia. 

Lisäksi kun Eelis heräilee päikkäreiltään niin neiti aina juoksee pinniksen luo hymyssä suin, hihittäen ja hokee "Mikä pieni mies täällä. Poju nukkui hyvin hihi" <3

On kyllä aikamoinen papupata tää mun neiti nykyään. Kaikenaikaa äänessä ja kaikista kivointa on laulaa! Keksii omasta päästään lauluja ja niitä sitten laulelee ja kun on valmis niin hänelle täytyy taputtaa. 

Mea oli lauantaina yötä isällään ja sunnuntaina me käytiin Mean mumman luona kaffilla. Sieltä kun kotiin päästiin niin oli tosi väsynyt neiti, kun ei ollut päikkäreitä nukkunut. Ruokaa rupesin laittamaan ja neiti oli kiivennyt syöttötuoliinsa ja kun kävin pikaisesti kirjautumassa olohuoneessa facebookiin ja keittiöön palasin niin tämmöinen näky mua odotti. Ei jaksanut reppana ruokaa odottaa, joten kannoin hänet suoraan sänkyyn ja siellä sitten nukkuikin reilu 3h ennenkuin itse menin hänet herättämään, ettei yöunet häiriintyisi. :)


2 kommenttia:

  1. Mea ja eelis on niin ihania:)voisitko tehä videoo joskus?

    VastaaPoista

Popular posts