torstai 29. elokuuta 2013

Voihan flunssa!

Täällä on molemmille muksuille ilmestynyt ihan kamala flunssa! Molempien nokka vuotaa ku niagaran putous ja yskivät kaikenaikaa. Kuumetta ei oo onneksi ollut ja toivottavasti ei tulekaan.Ti-ke välisenä yönä nukuttiin Eeliksen kanssa humat 3h, kun poika vaan huusi ja huusi, kun ei saanut tukkoisuudeltaan nukuttua. Ei auttanut piparminttuöljyn keittelyt, suolatipat eikä höyryhengittelyt. Kurjaa kun toisella on niin huono olla, eikä ite voi oikein mitään tehdä helpottaakseen toisen oloa. 
Toivottavasti tuo menee pian ohi niin olis lapsillakin kivempaa!


Mulla on uusi rakkaus <3 Nikon coolpix s2700!  Vielä kun saisin vietyä tuon "vanhan" kameran takuuhuoltoon niin se pääsisi sitten varakameraksi. Lisäksi me haetaan ensviikolla uusi sohva! Pääsen vihdoinkin eroon tästä vanhasta kulahtaneesta rotiskosta.

<3


Oon myös huomannu, että kotitreeni tuottaa jonkunlaista tulosta. ;) Myös mittanauha kertoo sen!


3.6.2013
Rinnanympärys: 95cm
Vyötärönympärys: En ollut mitannut.
Lantionympärys: 100cm

28.8.2013
Rinnanympärys: 92cm
Vyötärönympärys: 80cm
Lantionympärys: 91cm


Mun pahin vihollinen on mun jenkkakahvat! Ne on järkyttävät, vaikka onkin jo reippaasti pienentyny.. Ne kun saisin kokonaan pois niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. 

Oli taas erittäin hidasta ladata noinkin lyhyt video nettiin... Kerkesin sillä välin tekemään ruuan, syömään, laittamaan lapset päikkäreille ja hetken pelaamaan facebook pelejä, mutta se siis on katsottavissa blogin facebook sivuilla: Täällä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts