maanantai 9. syyskuuta 2013

9.9

Ai että kun on ollu kuuma päivä! Viime yönä kotiuduttiin tänne mun luokse Emmin kanssa joskus 3 aikoihin ja kyllä väsytti, kun oli taas lähes koko illan/yön tanssittu. :) Aamulla pirteänä ylös 8-9 aikaan, kun Mea rupesi huoneessaan huutelemaan ja Eeliskin kuikuilemaan tuolta pinniksestään.


Aamu- ja iltapäivä meni siivotessa ja fb pelejä pelaillessa kunnes lähdettiin siskon kanssa käymään kaupassa ja sen jälkeen mentiin mumman luokse, koska oltiin menossa kyläilemään. Voi että, Noorallakin tulee tällä viikolla jo rv 30 täyteen! KÄÄK pian se pikkuinen kummipoika sieltä syntyy. On kyllä mennyt aivan järkyttävän nopeaa tämä aika. 

Kyläpaikassa Mea oli ihan innoissaan kun tutun mies oli ihan Mean mielestä ihan paapan näköinen. Neiti haki tätä kaikenaikaa leikkimään ja kutsui paapaksi. Mealle tuli myös kauhee hätä kun "paappa" lähti käymään jossakin ja kauheella kiiruulla juoksi ovelle "Paappa, paappa paaapppaaaa pusuuuuu"

Kotia kun lähdettiin niin neiti oli tosi väsyksissä ja nukahtikin autoon aika pian. :)Käytiin eilen kirpparilla ja kerrankin löysin itsellenikin jotain. 3 paitaa tuli ostettua ja Mealle löytyi tosi hyväkuntoiset Popin ulkoilutakki ja housut 2e ja Eelikselle benettonin karvalakki 6e, söpö body ja aivan ihana t-paita! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts