keskiviikko 16. lokakuuta 2013

16.10

"EI KOSKE, MUN OMA" on lause joka meillä kuulee kaikkein eniten.
Ihan sama mihin Eelis koskee niin satavarmasti kuuluu jostain suunnasta tämä kyseinen lause ja sitten mennään ottamaan tavara pois toisen kädestä. Mealle kyllä aina sanotaan, että ei saa ottaa toisen kädestä, mutta tällä neidillä on ihan järkyttävän kova luonne (mistä lie perinyt..) niin heti alkaa kauhea raivoaminen ja äiti saa usein kokea nipistelyä ja tuimia katseita. Noh, eihän tuo opi jos ei kiellä ja selitä asioita.

Myöskin jos muksut syövät samaan aikaan niin Mealle ei meinaa oma ruokansa kelvata vaan haluaisi myöskin soseen, mitä en tietenkään anna. Siitäkin neiti jaksaa suuttua päivittäin, kun hän "joutuu" syömään kunnonruokaa ja vauva saa "naminami" sosetta.

Osaavathan he toki olla välillä oikein hellusiakin keskenään, kuten tänään. Välillä pusutellaan ja halitaan, kun kiukkuamiseltaan vain kerkeävät. On nuo vaan niin hölmöjä rakkaita.

En kyllä nyt yhtään muista olenko aikasemmin maininnut, mutta Mea on vasuri. Lusikka on aina vasemmassa kädessä, kynä vasemmassa kädessa ja kaikki pitää vasurilla tehdä. :) Itse olen myös vasuri ja innolla kyllä odotan, että kumpiko kätinen tuosta pojusta tulee! Vähän myös jännittää kuinka nuo oppivat R-kirjaimen ääntämään, kun itselläni on lievä R-vika. Mealla se nyt tulee suht hyvin silloin kun tulee, mutta saas nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts