tiistai 22. lokakuuta 2013

22.10

Lauantaina oli tosiaan Reckless Loven keikka Seinäjoen rytmikorjaamolla ja siellä oli aivan huisin mahtavaa! Tutustuin uusiin mukaviin ihmisiin ja sai kuunnella loistavaa musiikkia. Facebookin puolellehan mä jo lisäilin videota, niin en nyt tänne laita, sieltä voi käydä kurkkimassa jos haluaa nähdä. :) Kuvia ei paljoa tullut napsittua ja niistäki lähes kaikki oli tosi heilahtaneita tai muuten huonoja, ettei viitsi mihinkään laittaa.


Eelis on kehittynyt nyt tosi pienen ajan sisään tosi paljon! Kontata ja ryömiähän tuo on osannut jo jonkinaikaa, mutta nyt poika myös nousee tukea vasten polvilteen ja monesti on jo ollut lähellä, ettei olisi seisomaan sitä tukea vasten noussut. Jalat ei vielä löydä oikeille paikoilleen, että sais noustua, mutta yritys on kova! Meillä on myös nyt opittu istumaan jotenkuten, vaikkakaan Eelis ei vielä itse istumisasentoon oikein mene, mutta pysyy pystyssä kun häntä "istuttaa".  Eelistä saa olla kyllä kaikenaikaa vahtimassa, kun hän seikkailee pitkin kämppää. Kerranhan mä tuota etsin jonkunaikaa, että mihin hän on mennyt, kunnes löytyi Mean sängyn alta. :D


Poika myös jokeltelee paljon eri tavuilla ja selvästi on jo kuultavissa, että kun on maitoa vailla niin jokellus muuttuu "Mam-maa" muotoon. Meahan hoki pienenä aina maitoa mammaksi. Mealla tuli jo tässä iässä jonkunverran sanojakin, mutta Eelis keskittyy selvästi enempi tuohon liikkumiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts