torstai 14. marraskuuta 2013

Hyvää laiskaa huomenta.


Kiireinen aamu. Ensin heitettiin Mea hoitoon ja sitten odottelin kahvikupposen kanssa, että tuo poika nukahtaisi niin pääsisin käymään suihkussa ja kämppäkin pitäisi puunata oikein siistiksi taas vaihteeksi, kun ärsyttää millainen kaaos täällä on, kun Mea on taas kaikki lelut roudannu olkkariin ja keittiössä pöydällä ja lattialla puuroa aamusta, kun neiti selvästi nousi väärällä jalalla sängystä niin kauhean kiukkusesti piti syödä sekä tiskiä vaikka muille jakaa! 


Noh, nyt kun tuo poju vihdoin nukahti niin mitä mä teen.. istun koneella edelleen! Äääh, kun laiskottaa. Pakko se vaan kuitenkin on jotakin tehdä, että kehtaa päästää A:n edes sisälle, kun tulee käymään ennenkuin töihin lähtee. Huomenna olis klo 1 asunto näyttö keskustassa, mutta nyt on ongelmana, että millä mä sinne pääsen! Bussit kulkee joo, mutta kun mä vihaan busseja. No enköhän mä jollakin sinne pääse, PAKKO päästä, koska haluan pois tästä ja se olis aivan unelma mitä meen kattomaan! 

Lauantaikin tulee tosi nopsaa ja silloin saa taas vähän höllätä, kun muksut menee yökylään ja me lähetään A:n ja muutaman muun kanssa Seinäjoelle katsomaan Viikatetta nam! <3


3 kommenttia:

 1. ai kun ihanaa, löysin blogisi sattumalta! Luin joskus entistä blogiasi, taisit odottaa silloin esikoistasi? :) Blogihommelit sitten jäi iteltä ja on jääny harmittaan etten oo enään löytänyt entisiä mitä tuli seurattua. Kiva lukea näitä, mitä sulle/teille kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, joo esikoista odottelin vielä kun vanhaa blogia kirjoittelin. :D
   Tervetuloa "takaisin". :)

   Poista

Popular posts