maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulua.

Meidän joulu meni oikein mukavasti. :) Aattona oltiin mun luona muksujen, meidän äidin sekä siskon ja hänen perheensä kanssa. Aamulla piti vielä pikaiseen käydä kaupassa hakemassa juotavaa. 


Oli muuten tosi hankala ottaa noista vintiöistä minkäänlaista yhteiskuvaa ja luovutinkin siksi aikaa, kunnes muut saapuivat ja saatiin houkuteltua nuo pysymään paikoillaan. :)


Väsynyt juhlija <3


Paljon tuli kivoja ja tarpeellisia lahjoja sekä muksuille, että meille, mutta omista lahjoistani kaikkein paras tuli kuitenkin Akilta jo edellispäivänä, nimittäin lahjakortti tatuointiliikkeeseen mukavalla summallakin. <3
Lahjojen avaamisen jälkeen oli vuorossa jälkiruoka, josta nyt ei ole kuvaa, kun onnistuin jotenkin poistamaan osan kaikista kuvista, kun niitä siirtelin ompusta tänne koneelle.... Onneks ei kaikki kuitenkaa poistunu. 

Jälkkärin jälkeen koottiin tuo Mean uusi keittiö, tai siis mun äiti sen kokosi ja minä pidin Mealle ja pörris vauvalle seuraa, kun annettiin Nooran nukkua päikkärit rauhassa.

Illalla vielä käytiin veljen haudalla ja oli kyllä niiiin kurja ilma ettei tosikaan! Yleensä ollaan kierretty useammallakin haudalla, mutta nyt satoi vettä niin mukavasti, että päätettiin käydä vain Christianille sytyttämässä kynttilät.

Joulupäivä me vietettiin meidän isän luona ja tapaninpäivänä oltiin meidän äidin luona.Tädin hymypoika <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts