tiistai 17. joulukuuta 2013

Viikonloppua ja muksujen serkkua.

Oho, kaksi viikkoa edellisestä postauksesta.. tuon uhmiksen kanssa on nyt kyllä aikamoista häslinkiä, kun mitään ei totella jne. Kuulostan varmaan kamalalta, mutta kyllä mä nautin, kun tuo neiti on joka toisen viikon hoidossa sen 6h/päivä.  Nautin myös viimeviikonlopusta, kun muksut oli pe-su yökyläilemässä. 

Perjantaina vietettiin Emmin synttäreitä. Ensin oltiin mun äidin luona, josta me sitten lähettiin 11-12 aikaan Happy Barreliin ja sieltä kahden aikaan siirryttiin hulluun pulloon. Mä en vieläkään käsitä miten me Emmin kanssa onnistuttiin seuraavassa jutussa.. Nimittäin Emmillä oli päässään tiara, joka sitten meidän tanssiessa jotenkin kummasti sohaisi mun silmää. Ensin aattelin, että ei se mitään, kyllä se ohi menee, kun on aikasemminki tullu esim kynnellä yms sohittua, mutta.. kipu vaan yltyi ja yltyi ja päätettiin sitten lähteä kotia, tai no, itse menin A:n luokse. Lauantai aamuna oli vaikeuksia saada silmää auki ja kaikki valo oli tuskaa. Ikinä ei oo ollu silmä niin kipeä mitä se oli lauantaina. 

Onneks se kuitenkin ihan hitusen helpotti päivää kohden varsinkin sitten, kun poikettiin apteekin kautta hakemassa silmätippoja samalla kun me lähdettiin A:n kanssa keskiselle joululahja ostoksille. 
Kinkkukin tuli sieltä ostettua, kun hintaa oli huimat 2,99e/kg (vink vink).

1 aikoihin oltiin perillä ja 4 aikoihin lähdettiin kohti Vaasaa. Oikein mukava reissu oli, vaikkakin samalla se oli tosi tuskauttavaa kun hiki virtas, kun oli niin kuuma, silmää särki ja oli hankaluuksia pitää sitä auki ja muutenkin oli tosi höntti olo. 


Matkalla Vaasaan poikettiin syömään Seinäjoen amarilloon ja sielläkin meinas koko aika simmut lupsua kiinni. Noh, Vaasaan kun päästiin niin ei mikään ihmekään, että koko päivän oli ollut höntti olo.. kuumettahan mulla oli. Oli pakko nimittäin mitata, kun A totesi, että oon ku toisen asialla ja siltä musta tuntuikin. Illan suunnitelmat meni vähän mönkään, kun olisi eräille toisille synttäreille pitänyt mennä, mutta ei mahda mitään. Sunnuntainakin mulla oli vielä lämpöä, mutta nyt alkuviikosta ei oo onneksi ollut ja silmäkin on jo lähes entisensä.

Nyt voin laittaa myös tulevasta kummipojasta kuvia, kun äitinsäkin on jo kerennyt omaan blogiinsa laittamaan. :) Eilen käytiin taas katsomassa siskon muksua, kun perjantaina kotia pääsivät, eikä oo viikonloppuna kerennyt ja voi että kun voikin pieni ihminen olla virkeä! Kaikenaikaa hän tuijotteli vaan, kun sielä oltiin ja sain kylvettääkin tämän pienen miehen. <3


5 kommenttia:

 1. Ei se väärin oo nauttia siitä että on hoidossa ja kummiskin oot ansainnut omaa rauhaa välillä ku 24/7 kahta muksua joudut hoitaan .. Ei se äidin arki aina helppoa oo ja pitäähän sitä saada omaakin aikaa.. Onnea myös kummi/tädille, kyll on sulonen poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuo, mutta jotenki tulee vähän huono omatunto joka kerta. :)
   Kiitoksia.

   Poista
 2. haaste: http://elmeisenenemp.blogspot.fi/2013/12/haaste.html ;)

  VastaaPoista

Popular posts