sunnuntai 5. tammikuuta 2014

5.1

Voi ei, mihin tämä aika oikein katoaa! Eelis tulee enskuussa jo vuoden ja kovasti pitäis jo miettiä tarjoiluja ja juhlien päivämäärää, sun muita juttuja. 

Eelis omaa kyllä täysin erilaisen luonteen kuin siskonsa. Mea on todella kovapäinen ja melko itsenäinen, kun taas Eelis on oikein herkkänahkainen sylissä kyhnöttäjä.  Eelis osaa sanoa "Äiti" ihan tarkoittaen sitä ja "Mitä" tulee myös usein pojan suusta, mutta sitä hän ei vielä oikein ymmärrä, eikä osaa yhdistää.Tukea vasten kävellään oikein reippaasti, sekä käsistä kiinni pitäen, mutta auta armias jos yrittää poikaa seisottaa ilman tukea niin jalat menee samantien ihan 'spagetiksi'.  Oon tässä mietiskelly, että pitäis varmaan pitää tuolla jonkunnäköisiä ensiaskelkenkiä, kun poika varvastaa kaikenaikaa. Lisäksi Eeliksen konttausasento on melko huikea, kun polvet osuu maahan, mutta muuten on jalat ihan pystyssä kattoa kohti. 


Neiti "minä itse". Kaikki pitää saada tehdä itse, eikä apua kaivata, varsinkaan äidiltä! Mumma saa toki auttaa, mutta jos joku muu yrittää niin neiti suuttuu. Mea osaa pukea päällensä sekä sisävaatteet, että ulkovaatteet, pyyhkiä itse vessassa käynnin jälkeen. (neiti oikein vaatii saada pyyhkiä itse) ja on hän nyt oppinut myös pyytämään anteeksi jos tekee jotain tuhmaa.. tosin nyt kun sen anteeksi pyytämisen on oppinut, niin neiti hokee sitä kaikenaikaa milloin millekin asialle. Kiitos-sanan Mea on oppinut jo pienempänä ja se tulee aina ruuan jälkeen sekä jos neidille antaa jotakin. Myöskin "ole hyvä" löytää tiensä oikeisiin kohtiin.
2 kommenttia:

  1. Ihana pieni! :) Ihan pian juhlitte isosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Niin tehdään, pikkumiehestä tulee isomies. :D

      Poista

Popular posts