maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ihana keväinen ilma!

Viime perjantaina Eelis näytti meille ensiaskeleensa ilman tukea! Kolme askelta poika otti ja ai että, kun tää mamma oli ylpeä! Vaikka ei sen jälkeen oo kyllä ilman tukea mennytkään, niin se oli hienoa ja eiköhän tuo hetken päästä juoksentele pitkin kämppää Mean kanssa. Nyt sitä toivoo, että lähtis jo kunnolla kävelemään, mutta hetkenpäästä tulee se vaihe, kun toivois, ettei vielä osais, kun juostaan kuin päättömät kanat. Osaan jo kuvitella, kuinka nuo ravaa peräkanaa olkkarin pöydän ympärillä. Facebookin puolella on nähtävillä videonpätkä jossa Eelis ottaa pari askelta ja syöksyy syliin.


Lauantaina käväistiin muksujen kanssa pihalla leikkimässä, kun oli niin ihanan keväinen ilma! Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Vähän harmitti, kun keinut ja liukumäki oli lätäköiden ympäröimiä, mutta onneksi nuo viihtyy ilmankin. Myöhemmin mentiin Nooran luokse kahville ja katsomaan BenjaminiaMyöhemmin mentiin kotia siivoilemaan, kun Aki oli tulossa tyttöjensä kanssa kylään ja ai että mä yllätyin positiivisesti, kun muru toi mukanaan naistenpäivän kunniaksi itse leipomansa mutakakun! Se oli niiiiiiiiin hyvää, että koko kakku meni yhden illan aikana. 


Mä en kyllä millään malttais odottaa kesän tuloa! Sitä kun aurinko paahtaa ja saa kulkea shortseilla ja topilla ja ahh. Kesä vaan on paras vuodenaika ikinä. Olispa aina kesä, ei tarttis vältellä ulkona käymistä, kun mä vihaan kylmyyttä. 

Ensviikonloppu tulee olemaan aivan huikea, kun muksut menee hoitoon ja muru on suunnitellut koko viikonlopulle jotain tekemistä. Onneks nää arkipäivät menee nopeeta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts